Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 miesięcy i 9 5 kg nie za DUŻO

Polecane posty

Gość gość

Synek urodził się z wagą 4200 kg jest karmiony wyłącznie piersią na żądanie, rozwija się prawidłowo, martwię się jedynie jego wagą, czy nie jest za wysoka ? Czy przy takiej wadze mogę zacząć mu zacząć rozszerzać dietę ? Bo boję się że niedługo nie starczy mi pokarmu w piersi by wykarmić moje 10 kg maleństwo ;)

Gość gość
mój synek skończył 4 m-ce i waży ok 9 kg...urodził sie z wagą 3700g :) Też karmie tylko piersią ;)

Gość gość
mój syn ma 4,5 miesiąca i waży 8,5 kg karmiony piersią. Urodził się z wagą 3200. Rozszerzam dietę od 2 tygodni, nie wszystko mu smakuje:) daje pół słoiczka i jest głodny, więc dokarmiam piersią.

Gość Kobieta to ja
moj synek tez duzo ważył....urodził sie z waga 4300 i szybko przybierał i tez był karmiony piersia...za chwile skonczy rok i wazy 12kg i waga stoi juz od dłuzszego czasu,wiec spokojnie:))

Gość Kobieta to ja
aaa i sprawdzilam w ksiazeczce..tez wazył 10 kg jak miał poł roku wiec nic sie nie martw :) zdrówka życze :)

Gość gość
spokojnie możesz mu zacząc rozszerzać dietę, najprawdopodobniej schudnie bo przeciez te pierwsze potrawy sa bardzo nisko kaloryczne, napewno mają mniej kalorii niz twoje mleko.

Gość gość
Też jestem mamą takiego ''olbrzyma'' tyle że już ma dwa lata ale jak miał 6 miesięcy ważył 10kg był tylko na cycku wyglądał jak pączek :) urodził się z wagą 4kg 59cm. Duże dziecko od urodzenia więc przybiera na wadze jak powinno :) Ja przestałam karmić jak skończył 6 miesięcy przeszłam na mm i zaczęłam rozszerzać dietę o kaszki zupki deserki itp, nie ma się czego obawiać dziecko wcale nie zaczęło jakoś bardziej przybierać na wadze a jeśli nawet to za chwilę będzie raczkować i waga stanie a dziecko będzie rosło w górę.