Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego gardzicie prawiczkami

Polecane posty

Gość gość
bo prawiczek to ścierwo

Gość gość
bo jesteście sierotami w zachowaniu

Gość ratowNick Pozycz tysiac
prawniczkami? skad, dobry prawnik jest wart tyle ile wazy tak jak dobry ksiegowy

Gość gość
Eee... "Jesteście"? Kto powiedział, że założyciel tego tematu jest prawiczkiem? ;)

Gość gość
ja nie gardzę, ja tylko mam instynkt samozachowawczy i nie chce mi się edukować faceta tylko po to, by i tak za chwilę polazł sprawdzać jak jest z inną. jaki to dla mnie biznes? zainwestuję czas, uczucia, a on mnie oleje, bo skoro już wie, co to ten seks, już się tak strasznie nie boi i nie wstydzi, to poleci się "rozwijać". a w d***e, nie mam na to czasu.

Gość gość
Ja tam nie mam nic do prawiczków. Taki przynajmniej nigdy nie powie: "Ee, tam, z Halinką, czy inną srilką było lepiej" ;D

Gość do gość
jak jestes atrakcyjna i inteligentna to nie ucieknie. a jak jestes przecietniara to no coz, nie dziw sie ze faceci uciekaja po chwili i szukaja lepszej

Gość gość
Prawiczki nie sa ofermami i scierwami jak co niektorzy sie wypowiadaja ! Wpierw zastanowcie sie jakie oni maja ciezkie zycie , na kazdym kroku wyzwiska , odrzucenie , wysmiewanie , przesladowanie wielu takich ludzi targnie sie na swoje zycie ! Trzeba byc czlowiekiem i zrozumiec ich a ci co nie chca no coz raczej ograniczeni sa :D

Gość gośćgość
Jak dla mnie gardzenie prawiczkami to bzdura. Bo co? Bo nie uprawiali seksu? Czyli według was jak przeżyją pierwszy raz z jakąś du*odajką z pod latarni to nagle staną się tacy męscy i cool, a jak będę czekać na miłość, to są frajerami? Żałosne -,-

Gość Jargootka
czy ktoś ma na czole napisane, że jest prawiczkiem ? sami to rozgłaszają a potem zdziwko, że ktos sie wyśmiewa.

Gość Jargootka
tak samo można gardzić dziwkami czy r****czami, niektóre sprawy z życia osobistego lepiej trzymać w dyskrecji bo ludzie tylko szukają by kogoś obmawiać