Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adi01

Nudności od tygodnia

Polecane posty

Gość adi01

Witam. Mam 16 lat i piszę tutaj o tym, gdyż chciałbym prosić Was tutaj o jakieś sensowne rady. Od prawie tygodnia non stop mi niedobrze, a zwłaszcza nocą. Gdy w dzień myślę, że już okej, wieczorem znowu bierze mnie na wymioty. Dotychczas nie wymiotowałem, jednakże było bardzo blisko. Rodzicom nic nie mówię, gdyż uznają to za objaw mojej paniki czy stresu co jest zupełnie nierealną rzeczą w moim przypadku, bo niczym się nie stresuję ani nic. Jadłem normalnie to co zawsze, nadal jem, wciąż jednak nie mogę się pozbyć tych męczących nocnych nudności!! :( Dodam, że nie wymiotowałem przez 9 lat a do tego roku praktycznie nie pamiętałem prawdziwych nudności, a miewałem je tak rzadko, a jak już to parę łyków herbatki miętowej w rzeczy samej całkowicie pomagało. Teraz w tym roku co rusz to miewam jak to nazywam zatrucia pokarmowe, z tym że teraz zaczynam wątpić czy to na pewno zatrucia, gdyż potrafię objeść się nie wiadomo czym i jest okej, a jak mnie bierze to zupełnie bez powodu. Ostatni raz całe 2 dni męczyłem się z żołądkiem 2 tygodnie temu. A teraz od początku tego tygodnia, nie ma dnia się bez kropel żołądkowych, mięty espumisanu. Nie wiem co się dzieje, martwi mnie to, że objawy zaczęły się w tym roku i ewidentnie się powtarzają. To jest dla mnie okropna męczarnia, i naprawdę już mam solidnie dosyć tego cierpienia! Boję się, że będę musiał poddać się gastroskopii, a szczerze mówiąc nie wiem czy dałbym radę, po prostu chcę już normalnie funkcjonować. Proszę o jakieś rady, nazwy leków, preparaty przyjmowane codziennie na wzmocnienie żołądka, bo ja sam już nie potrafię się wyleczyć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować