Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyMOPS

Głupie krowy z MOPSu

Polecane posty

Gość gość
a ja rano jak wstane sciele lozka sprzatne po domownikach zetre kurze odkurze przetre podloge w kuchni na mokro zajmuje mi to gora 30 minut,i mam czysto,,naczynia myje na biezaco zatem u mnie nie ma balaganu,,,owszem sprzatam na swieta myje okna meble przecieram na mokro 2 razy w tygodniu,,okna myje w sumie 4 razy w roku przesadnym czysciochem nie jestem ale pilnuje zeby kazda rzecz klasc na swoje miejsce to balaganu nie ma,,na ta chwile zwierzat nie mam i nie planuje...

Gość gość
a ja rano jak wstane sciele lozka sprzatne po domownikach zetre kurze odkurze przetre podloge w kuchni na mokro zajmuje mi to gora 30 minut,i mam czysto,,naczynia myje na biezaco zatem u mnie nie ma balaganu,,,owszem sprzatam na swieta myje okna meble przecieram na mokro 2 razy w tygodniu,,okna myje w sumie 4 razy w roku przesadnym czysciochem nie jestem ale pilnuje zeby kazda rzecz klasc na swoje miejsce to balaganu nie ma,,na ta chwile zwierzat nie mam i nie planuje...

Gość agawa 123
mi tez jedna kobieta robiła takie zlosliwosci, oczywiscie z mopsu, ze do dzis zgrzytam po prostu zebami.... Patologiczna, tepa baba, takich tam jest wiekszosc. Zapomnieli co to znaczy pracowac, w sektorze prywatnym by się nie utrzymali tygodnia... Nie rozumiem tylko, one się z toba nie umawiały? Bo jak przychodza z sprawie pomocy finasowej to musza sie umówic na godzine... Poza tym pracownikom mopsu zwyczajnie nie musisz otwierac, oni nia maja nakazu sądowego

Gość agawa 123
nikt dziecka nie moze odebrac przez bałagan, bo to zwyczajnie za mało, nawet kuratora sie nie dostaje za nieporzadek, jesli ktos nie ma innych problemów, chyba ze do chodzi alkoholizm, niezaradnosc zyciowa skrajna, uposledzenie, choroba psychiczna, itp jak by przyszli o porze w której jestes niegotowa to po prostu nie wpuszczaj krów, niech sobie stoja, i przyłazą po 20 razy to sie im odechce... Drzwi ci nie wywala, bo do tego trzeba nakazu sądu.. a jakbys miała porzadek i akurat by pukaly, to nagraj ich wizyte, jakby potem bredziły jakis bzdury na tówj temat zawsze masz dowód... jestem pewna ze te posty z godz 9-10 pisała jedna osoba, zapewne jakaś pracownica mopsu... :p Oni sa bardziej patologiczni od swoich klientów, pobieraja pensje wielokrotnie wieksze do swoich podopiecznych, a tez nic nie robią

Gość gość
Jak są zwierzęta w domu to zawsze śmierdzi. Jeszcze nie spotkałam się z domem w którym są zwierzęta i niczym nie zalatuje. Moja teściowa ma 2 koty. Siostry męża ciągle sprzątają, teściowa jest zdania, ze jej koty są najczystsze na świecie i nic nigdy u niej nie śmierdzi ale prawda jest inna. śmierdzi i koniec!

Gość agawa 123
zwierze ma swój zapach, podobnie jak czlowiek. Zwykle im starsze zwierze, tym gorzej pachnie, z ludzmi jest podobnie... Dla mnie jednak okreslenie że zwierze smierdzi to tak pisza tylko jakies totalne tepaki, sama np. jezdze konno i po prostu uwielbiam zapach koni, a jak przyjdzie do stajni jakis głąb co mu to smierdzi to bym go wysłała najchetniej na ksiezyc... jak dla mnie to :smierdza: dezodoranty, nie cierpie ich ostrego, drazniącego zapachu

Gość gość
Wg Was psy smierdza. Moze i jest specyficzny zapach. Ja cale zycie mam psy, wiec nie wyczuwam nawet nigdy tego. Dla mnie natomiast smierdzi niemowlak. Zawsze czuc w mieszkaniu jak jest malutkie dziecko. I co, dziecka sie pozbyc trzeba bo smierdzi? To nie smrod, to specyficzny zapach. A poza tym od smrodu jeszcze nikt nie umarl :P

Gość gość
Agawa mnie ubiegla :D Wlasnie o to mi chodzi. Ktos nie lubi psow to bedzie mu smierdziec. W stajni tez specyficznie pachnie. Ja lubie ten zapach. Baaa, mi nawet nie przeszkadza zaopach w oborze, a juz np smrod dswiezacza w kiblu w pracy to mnie tak drazni, ze korzystam z sedesu na jednym wdechu prawie :O Kwestia gustu po prostu

Gość Kasia44
Dziwi mnie że o tak wczesnej porze im otworzyłaś drzwi.W MOPS-e pracują wyjątkowo wredne rury, czasami słucham wypowiedzi bab tam pracujących.Staraj się mieć czysto w mieszkaniu,bo z tego co się słyszy te babsztyle są zdolne do wszystkiego! Nadgorliwe tam gdzie nie potrzeba! Dużo się słyszy jakie są nierozgarnięte.Nawet nie widzą ciąży u niektórych kobiet? A po porodzier nie zainteresują się co stało sie z dzieckiem?!