Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ababababa

kto tak jak ja czeka na 2 kreski

Polecane posty

Gość ababababa

cześć jestem 5 dni po owulacji, już nie moge się doczekać żeby zrobić test, bardzo chcę być w ciąży i mieć dziecko, na razie nie mam żądnych objawów tylko wczoraj było mi zimno jak na przeziębiene, chcę zrobić test za 4 dni, może coś pokaże

Gość gość
Ale po co robić test tak szybko?Poczekaj do terminu @. Ja jutro mam termin.Zobaczymy co będzie.

Gość gość
ja też czekam, okres powinnam mieć 1 sierpnia ;D zdarza się czasem,że o tydz może sie spóźnic i to całkiem normalne, a dzisiaj już 11 i nic;) robiłam test29 ale jedna krecha:( nie wiem czy robić teraz jeszcze jeden czy czekać na okres. Chciała bym aby się udało,ale wiadomo jak to jest, tym bardziej,że miałam trochę stresujących dni w tym miesiącu i nie wiem czy to może przez to się spóźnia czy już naprawde nie bedzie;D

Gość gość
jak długo staracie się dziewczyny??

Gość gość
oj ja ponad rok..

Gość ababababa
kiedyś miałam sytuacje że wyszły mi dwie kreski właśnie już 9 dni ale ta druga ledwie widoczna i po czasiepo , a potem okres się spóznił i ponowniw zrobiłam test druga kreska była widoczne jednak około tydzień potem dostałam niestety @, może i była wczesna ciąża ale się nie udała, dlatego chcę już pierwszy test zrobić gdzieś za 4-5 dni może coś wyjdzie,

Gość ababababa
no ja też już dosyć długo, tylko wcześniej nie miałąm męża pod ręką tak jak teraz, tylko od czasu do czasu teraz już jest na miejscu cały czas

Gość ababababa
a macie jakieś objawy które mogłyby wskazywać że się udało, u mnie na razie nic, wtedy co tamten test wyszedł mi poz , to bolały mnie piersi od owulacji, jedyne co to wczoraj wieczorem było mi zimno jakbym miała gorączke

Gość gość
moim zdaniem się za bardzo spinasz