Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podnieca kobiety w wyglądzie facetów

Polecane posty

Gość gość
Jesteście beznadziejne.

Gość gość
Znaczy sie taki papay?

niech zgadnę - nie pasujesz do opisu? :D Mnie zawsze rozczula, że jak jest zimno to mogę całą swoją dłoń schować w dłoni faceta :)

Gość gość
Biale skarpety i krotkie spodnie

Gość gość
A Ty uważasz, że jak sie bulwersuje traktowaniem jak towaru na targu niewolników to zaraz znaczy,że nie jestem dobrym niewolnikiem? Ponadto wasza głupota mnie rozpierdala bo za c***a nie moge pojąć co mają wspólnego duże dłonie z siłą

Gość gość
K***a to kup se rekawiczki albo zrob na drutach:D

Nic poza tym, że tak się kojarzą więc naturalnie nam się podobają. I temat jest taki, a nie inny więc wypisujemy co nam się podoba :P

Gość gość
NO cóz pewnie dlatego że jesteście ułomne

Gość gość
Moorland co myslisz o fioletowych, rozowych i czarnych koszulach u facetów zamiast białych ? bo wiem, ze ich nienawidzisz. Jak się ubieraja faceci w UK ?

Gość gość
Blyszczaca lysina :-)

Gość gość
Tak bolą mnie. Tak samo jak boli mnie kastrowanie ogierów. Skończ z tymi insynuacjami zanim wzniesiesz sie na wyżyny swojej elokwencji wyzywając mnie od prawiczków i stulejarzy;)

Twoje życie seksualne i stan zdrowia Twojego penisa mnie nie interesują. To jest neutralny temat, po prostu opisujemy co podoba nam się w wyglądzie mężczyzn. Nie musisz się tak rzucać ;)

Gość gość
Nie rzucam sie. Tylko wychwytuje oczywiste nieprawidłowości w sposobie odbierania przez was świata. Duże dłonie=siła. A trupie czaszki i pisszczele na wojskowych daszkach też kojarzą Ci się z siłą? Robisz sie mokra i marzysz o seksie z plutonem esesmanów? ­ Dlatego napisałem, że jesteście ułomne:)

Gość gość
A najśmieszniejsze jest to, że na innym topiku napiszesz, że nie cierpisz chamstwa i przemocy fizycznej:)

To jest skojarzenie, tak samo jak mężczyźni lubią długie, zadbane włosy bo naturalnie takie kojarzą się ze zdrowiem. Nikt nie oczekuje, że większe dłonie będą naprawdę dużo silniejsze, po prostu delikatne, kobiece dłonie wyglądają nieciekawie u faceta.

Gość smutny prawiczuś kafe
Włosy mozna zapuścic, cycki powiększyc, doope odessac ale dłoni czy wzrostu nikt nie powiekszy :(

i jak "ułomnym" trzeba być, żeby siłę/pozory siły kojarzyć z agresywnością. Facet może być wielki jak giewont i bardzo spokojny, a może mieć posturę i charakter wściekłego pinczerka.

Gość gość
mor jesteś p*****lnieta;)

Gość gość
A esesmani pewnie naszali ładne mundurki bo taka była moda?;) nie rzucam się angielska flegmatyczko:P

Gość gość
oczy i usmiech!

Gość gość
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić.

Gość gość
Kolejne etapy zycia i zwiazane z nimi elementy Fazy zycia mezczyzny: Wiek Napoj: 17 piwo 25 wodka 35 szkocka 48 podwojna szkocka 66 tran Wiek Uwodzicielski tekst: 17 Moi starzy wyjechali na weekend. 25 Moja dziewczyna wyjechala na weekend. 35 Moja narzeczona wyjechala na weekend. 48 Moja zona wyjechala na weekend. 66 Moja zona nie zyje. Wiek Ulubiony sport: 17 seks 25 seks 35 seks 48 surfowanie po kanalach telewizji 66 drzemka Wiek Definicja pomyslnej randki: 17 "jezyczek" 25 "sniadanie" 35 "Nie opoznila mojej godziny terapii." 48 "Nie musialem sie spotkac z jej dziecmi." 66 "Wrocilem do domu zywy." Wiek Ulubiona fantazja: 17 strzelic gola po gwizdku 25 seks w samolocie 35 stworzyc trojkacik 48 przejac firme 66 Szwajcarska pokojowka/Seksualny niewolnik pielegniarki Wiek Idealny wiek aby sie ozenic: 17 25 25 35 35 48 48 66 66 17 Wiek Idealna randka: 17 Uniknac horroru przy placeniu. 25 "Podzielic czek zanim pojdziemy do mnie" 35 "Wpadnij do mnie." 48 "Wpadnij do mnie i cos ugotuj." 66 Seks w samolocie firmy, w drodze do Las Vegas. Fazy zycia kobiety: Wiek Napoj: 17 Cooler alkoholowy 25 Biale wino 35 Czerwone wino 48 Dom Perignon 66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin Wiek Wymowki na randke: 17 Musialam umyc wlosy. 25 Musialam umyc i wetrzec odzywke we wlosy. 35 Musialam ufarbowac wlosy. 48 Staszek musial ufarbowac mi wlosy. 66 Staszek musial ufarbowac mi peruke. Wiek Ulubiony sport: 17 zakupy 25 zakupy 35 zakupy 48 zakupy 66 zakupy Wiek Definicja udanej randki: 17 "McDonalds" 25 "Darmowy posilek" 35 "Diament" 48 "Wiekszy diament" 66 "Spokoj jak w piatek popoludniu" Wiek Ulubiona fantazja: 17 wysoki, przystojny brunet 25 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi 35 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi i z mozgiem 48 facet z wlosami 66 facet Wiek Idealny wiek na zamazpojscie: 17 17 25 25 35 35 48 48 66 66 Wiek Idealna randka: 17 On proponuje zaplacic. 25 On placi. 35 On przygotowuje sniadanie nastepnego dnia rano. 48 Nastepnego dnia rano on przygotowuje sniadanie dla dzieci. 66 Jest w stanie przezuc sniadanie.

Gość gość
Ogłoszenia matrymonialne x LUBIĄCY wypić, 35, poszukuje uzależnionej od seksu pani o bujnych kształtach, zainteresowanej mężczyzną, który kocha piwo, fajki, piłkę nożną i lubi wszczynać bójki na głównej ulicy o 3 rano. x ZGORZKNIAŁY, rozczarowany, porzucony niedawno przez wieloletnią narzeczoną poszukuje porządnej, uczciwej i odpowiedzialnej kobiety, o ile taka jeszcze istnieje w tym świecie zdominowanym przez wredne dziwki. x RUDY, często pakujący się w kłopoty, z ciężką ręką po paru głębszych, poszukuje zamożnej kobiety celem pozyskania pieniędzy na kaucję. Seks niewykluczony. x WREDNY gnojek o barwnym słownictwie, mieszkający w zawilgoconej ruderze na zad*piu, poszukuje gorącej blondynki. x CZCICIEL szatana poszukuje podobnie myślącej pani w celu wspólnego jadania kolacji, rozmów, tańców, romantycznych spacerów i zabijania kotów na cmentarzu w srebrzystej poświacie pełni księżyca. x OPTYMISTA, 35, poszukuje 20-letniej supermodelki, najchętniej posiadającej własny browar (może być niewielki) i bezpruderyjną siostrę-bliźniaczkę x MĘŻCZYZNA średniej budowy, 27, ciemne włosy, niebieskie oczy, poszukuje alibi na noc z 8 na 9 stycznia, w godzinach 20.00 - 23.45. Chętnie na zasadzie wzajemności.

Gość gość
Mnie podnieca siła. Lubie gdy facet jest wyższy ode mnie, lekko przypakowany, ma duże silne dłonie oraz gdy jest pewny siebie, zabawny i kulturalny:D

Gość gość
o tak! zdecydowanie musi byc wyzszy ode mnie. 180cm to minimum

Gość gość
mnie podnieca kiedy facet ma karte do bankomatu i bardzo duzo pieniazkow bo tylko oni musza nam kupowac drogie prezenty