Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolorowaKasia

Siostra mojego narzeczonego jest dla niego wazniejsza niz ja

Polecane posty

Gość KolorowaKasia

A wiec tak. Juz sama nie wiem co robic, musze sie komus wygadac, a nie mam komu. Moja sytuacja jest troche inna niz wszystkie, ale mysle ze znajdzie sie w kraju ktos kto ma podobny problem :( moj narzeczony jest w wiezieniu, zostal skazany na 2,5 roku pozbawienia wolnosci, juz rok kary mamy za soba. Jego siostra na poczatku byla w porzadku, bardzo ja lubilam i jej synka tez. Jej syn ma 4 lata, i z jego ojcem juz nie jest, zostawila go, teraz spotyka sie z kilkoma na raz i komu popadnie daje d**y ;/ to nie moja sprawa ale ona krzywdzi dziecko, z rodzicami nie mieszka, bo jak moj narzeczony poszedl siedziec i przestal dawac kase to wyprowadzila sie do babci (ale do pracy to jej sie nie widzi isc). Mieszka u babci i nie daje jej nawet zlotowki ;/ mojemu narzeczonemu pomagam ja z moja mama, ona nawet nie przyjdzie i nie zapyta czy nam nie jest ciezko, jego rodzice tak samo, traktuja to jakby to bylo oczywiste, ze to nasz obowiazek, na psa mojego chlopaka wydalam 500 zl na szycie lapy, bo przez jgo siostre miala taka rozcieta ze ledwo udalo sie ja uratowac :( ja naprade bardzo kocham mojego narzeczonego i nie chce go stracic, ale on o wszystkim wie, wie jak ona sie zachowuje ale mimo to, broni jej, i nie pozwala na nia zlego slowa powiedziec, boje sie ze to sie nie zmieni, ale moze on boi sie zebym ja sie nie odwrocila od niego i wtedy bedzie mial tylko sioste? Kiedys tak bylo, ze dziewczyny go zostawialy dla innych jak wczesniej siedzial i zostawal na lasce siostry;( moja mama tez jej nie lubi. Ja juz naprawde nie wiem co robic, jak sie z nia dogadac??!! Dodam ze planujemy slub a ona robi wszystko zeby do tego nie dopuscic ;(

Gość gość
celnicy i nierzadnice wchodza przed wami :)

Gość KolorowaKasia
O co Ci chodzi, bo nie bardzo rozumiem?

Gość po jaki chooj wchodzisz w krym
inał? za niewinność twój misio chyba nie siedzi? zgroza :O

Gość KolorowaKasia
Za niewinnosc nie, ale to nie istotne za co, chodzi o jego siostre a nie o jrgo zyciorys, znam go juz dlugo i wiem jaki jest i kryminal nic tu nie znaczy :)

Gość gość
To ile razy już siedział??

Gość gość
Matko czy to istotne? Problem sie tyczy jego siostry a nie jego kary!!!!!!!!

Gość panna wiecznie młoda
ale o co chodzi? twój narzeczony, jego siostra i cała ta rodzinka to jedna wielka patologia, czego więc oczekujesz? patologia zachowuje się patologicznie i wszystko na temat

Gość KolorowaKasia
Jakos malolata sie do niego przyczepila, skladala sex propozycje ale on jej nie chcial, raz sie z nia spotkal i jej to powiedzial ze ma narzeczona, ze slub planuje a ta siksa ze zlosci oskarzyla go o probe g****u, potaragala bluzke, podrla rajtuzy i na policje poszla i moj teraza siedzi

Gość gość
Hahahha nie siedzi się za niewinność . Jakbyś nie wiedziała to są badania ginekologiczne, DNA. Nie wierzę, że laska ze złości poszłaby na policję i akurat jeszcze by się jej udało go wsadzić, są przecież apelacje itd. Co my Ci mamy poradzić skoro wchodzisz do patologicznej rodziny, pewnie alkoholików, meliniarzy i nierobów ? Wybrałaś sobie takie faceta to się przyzwyczajaj, że więcej będzie za kratkami niż w domu i wiecznie będzie mieć do czynienia z jego siostrą, która będzie ciągnąć od Was pieniądze ;)

Gość gość
GŁUPIA AUTORKO - ON JĄ NA PEWNO ZG****IŁ