Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie no padne co jeszcze mamy sobie w srodek włozyc by

Polecane posty

Gość gość

ktos mógł na tym zarobić!! Ludzie nic sobie nie wciskajcie w rozne miejsca w ciele bo to nienaturalne i nie zdrowe

Gość gość
Masz cos konkretnego na mysli?

Gość gość
chodzi mi o kubeczki menstruacyjne ktore mozna uzywac ponoc do 12 lat:/ fuuuj wezcie wpiszcie w allegro bo tu nie moge linku wstawic

Gość gość
A ja może zacofany człek jestem, ale nie wiem do czego służa te całe kubeczki? tzn w jakim celu se je wkladac

Gość gość
hahaha ! NOWOŚĆ :D

Gość hannnaaa
coś jak tampon tylko ze tam sie to wszystko gromadzi. :)

Gość gość
zaraz się zrzygam jak sobie to wyobrażę

Gość gość
opróżnia wię go codziennie, czy raz w miesiącu ? :D

Gość hannnaaa
Nie no to się używa tylko podczas miesiączki!

Gość gość
no tak, ale codziennie, podczas miesiączki, czy tylko raz ?

Gość gość
Tez o tym czytalam niedawno. Obrzydliwe mi sie to wydalo, ja jednak wole podpaski. Kupuje najciensze ze skrzydelkami.

Gość gość
wyglada jak lejek

Gość hannnaaa
codziennie i otem wyparza się to. A co do podpasek to są obrzydliwe!!!!!!!! Jak możecie nie ktore kobiety je nosić! Ja używam tamponów, nic mi z myszki nie wylatuje! A podpaski? Obleśne są! Leci wam to na nie i potem ociera sie ta krew o wasze myszki! To jest straszne! Już nie mówię podczas takich upałów jaki to smród musi być! PRECZ Z OBLEŚNYMI PODPASKAMI!!

Gość gość
Ja mam podpaski, ktore bardzo dobrze wszystko chłoną, czesto zmieniam i za kazdym razem podmywam sie lub uzywam chusteczek do higieny intymnej. Kazdy lekarz potwierdzi, ze tampony są niezdrowe, krem menstruacyjna powinna swobodnie wypływac.

Gość gość
no cóż, gdy kobieta korzysta z podpasek,krew miesiaczkowa wypływa na zewnątrz; gdy używa tamponów, krew kisi i psuje sie w środku, co sprzyja rozwojowi różnych infekcji i zapaleń.Zalem logiczne, że podpadki zdrowsze .

Gość hannnaaa
tak raz na 3miesiące użyję podpaski żeby się wszystko oczyściło ale cały czas? od razu pampersy sobie weźcie :P Przecież to smród niesamowity! A tak to w tamponiku wszędzie mogę chodzić, mogę ćwiczyć, pływać, nosić jasne ubrania, siedzieć jak chce a nie bać sie że mi przeciekinie lub przesunie i te uczucie ocierającego się "kremu" jak to koleżanka nazwała doprowadza mnie do odruchów wymiotnych. Nie wspomne już o kobietach które np maja jakiś zarost tam i to wszystko tam razem sie miesza. brrrr

Gość hannnaaa
Kisi? a w majtach wam sie nie kisi? Mając podpaska tam samo macie to i w środku więc smiało moge powiedziec, że też sie wam kisi ;)

Gość gość
jak się nie myjesz to śmierdzisz, ty brudasko z góry od tamponów :D:D:D

Gość gość
kobiety w ogóle są obrzydliwe podczas tych miesiączek, fuj, dobrze że faceci nie mają takich problemów

Gość gość
o już WARIATKA się kłóci :D ma o co :D znalazła powód WON na podwórko do dzieci się bawić, głupolu :D

Gość gość
Problem ze smrodem mają tylko i wyłącznie kobiety nie dbające o higienę bez znaczenia czy tampon czy podpsaka. Trzeba się myć!

Gość hannnaaa
Hmm skoro lubicie się taplać w tych substancjach to wasza sprawa :) A widac, że was boli, ja was nie obrażam bo nie mam do tego powodów :) Podpaski to produkt za komuny ;) Mało higieniczny, ale skoro lubicie śmierdzieć i jak juz napsiałam się w tym taplać to nikt wam nie broni :)

Gość gość
Do tamponiary- nie wiem kto podczas okresu ma ochote na pływanie i inne wygibasy. Brzuch wtedy boli, nie dobrze jest, ledwo wykonuje podstawowe czynnosci zyciowe i nie mysle o tańcach i innych.

Gość hannnaaa
Co do mycia to wiadomo trzeba sie myć. Ale mi chodziło akurat o sytuacje np jak teraz. Były takie upały i wyjdź na godzinkę dwie na miasto. Od razu kupa bakterii się tworzy na tej podpasce no i smrodek czuć.

Gość gościem jestem
mówcie co chcecie, kubeczki sa higieniczne i zdrowsze od podpasek i tamponow!

Gość gość
tamponiara dostanie parę razy zapalenia c*pskkka, to zmądrzeje :D

Gość gość
Podpaski produkt komunistyczny? Dawno chyba zadnej nie mialas, albo jak kupuje to jakies najtansze. Podpaski teraz sa coraz ciensze, mają super otworki ktore wszystko chloną, pozostają suche na powierzchni jak pampersy dla dzieci i pochaniają nieprzyjemne zapachy. Jak ktos dba o higiene to zmienia podpaski dostatecznie czesto i zadne smrodki sie za nim nie ciagną.

Gość hannnaaa
No to koleżanko wyżej współczuję skoro tak ciężko przechodzisz te dni. Ja tylko pierwszy dzień zawsze cierpię. A życie aktywne bardzo lubię. I jeśli nie przechodzi się aż tak ciężkich miesiączek to ruch jest wskazany. Ćwiczenia rozkurczają mięśnie a co za tym idzie? Brak bólu ;) Oczywiście takiego średniego bo wiadomo, że gdy się "umiera" to nie da się rady z łóżka nawet wstać. Dlatego bierze się tabletki takie jak np nospa bo sa rozkurczowe ;)