Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ADZIULKA1111

Mam 17 lat

Polecane posty

Mam 17 lat i jestem w ciąży, mój chłopak ma 19 lat. Mój chłopaka każe mi usunąć ciąże nie wiem co mam zrobić POMOCY :(

Gość gość
Usuń chłopaka. A tak na powaznie to sie zastanow. Czy aktualnie chodzisz do szkoły, czy masz rodzine ktora pomoze Ci w wychowaniu dziecka? To moze byc jedyne dziecko w Twoim zyciu, nigdy nie wiadomo jak dalsze zycie sie potoczy. Wiadomo,ze to nic wspanialego w tm wieku zostac matką, ale tez jest wiele takich matek i sobie radzą.

Gość maaalalalaa
nie wiedziałas ze z sexu sa dzieci?

Gość hannnaaa
Nie patrz co on chce tylko to co Ty chcesz! I jeśli on każe Ci zrobić takie coś to definitywnie zerwij z nim kontakt! On nie wie co wygaduje. To tak samo jakbyś miała dziecko na rękach a on by Ci powiedział, że mas je zabić bo on nie chce go. Co byś zrobiła?

Gość hannnaaa
Powinien być Twoim wsparciem a nie tyranem.

Gość gość
też mam 17 lat ale se narobilas współczuje a dziecka nie usówaj tylko tego co ci zrobil

Gość gość
Marne prowo- ach te wakacje............:-)

Gość gość
Trudna sprawa, ale nie usuwaj ciąży. Będziesz żałować i odbije się to na twoim zdrowiu.

Gość gość
Ja tez mialam 17 lat jak urodzilam dziecko i nie mialam na kogo liczyc oprocz ojca dziecka a teraz juz ma 3 latka i nie wyobrazam sobie wiekszego szczescia. Na poczatku bylam zalamana ale kiedy zobaczylam pierwsze zdjecie usg to az mnie scislo w srodku. I nie liczyly sie glupie gadanie i spojrzenia tylko to zeby je wychowac jak najlepiej i kochac ponad wszystko. Terax przyjdzie powie KOCHAM CIE MAMO to jest najwspanialsze uczucie. Nie usuwaj

Gość gość
ja mam 17 lat i mam dziecko, ktoro ma 9 miesiecy. mam juz meza za pozwoleniem sadu, i jakos swiat sie nie zawalil, chodze do szkoly zaocznie. zawsze jest komu z dzieckiem zostac:) wiadomo raz lepiej raz gorzej ale dajemy rade:)

Gość gość
ja mam 22 lata, kończe studia. W tym wieku się bawiłam a nie brałam za dzieci.