Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam jak brat zarabia na siebie

Polecane posty

Gość gość

Mój brat daje do domu prawie 1800 złotych pensji. Zostaje mu 400 złotych które dorabia sobie na roznoszeniu ulotek, natomiast 1800 netto zarabia w fabryce której obecnie pracuję. Ale ostatnio zastanawiałam się skąd on ma pieniądze na markowe ciuchy, drogie jedzenie, itp. Zobaczyłam w internecie jego ogłoszenie że szuka starszego geja sponsora. Nie wiem co teraz robić. Ma chyba z 3 takich sponsorów i zarabia 1000 złotych na tydzień. Ma 19 lat.

Gość hannnaaa
Dziwisz mu sie? Skoro calą wypłate musi dawać do domu? Co to za dom, że rodzice biorą mu rawie 2 tys złotych na które ciężko zapracował!

Gość gość
Wiem że to przez rodziców Moi rodzice tata 1000 złotych renty, mama 800 złotych renty i nie potrafią z tego zapłacić rachunków. Tata ma pieniądze dla siebie, mama dla siebie. Potrafią wydać swoje pieniądze na papierosy, tata często dokupuje sobie nowe części do samochodu, nowe karty. Potrafił nawet po swojej rencie pójść do sklepu i kupić sobie nowy telefon komórkowy i zostało mu 300 złotych. A matka tylko ciuchy, ciuchy i ciuchy. Nie potrafią nawet rachunku zapłacić, chociaż ja daje im pieniądze, brat daje i tak to się kończy.

Gość ja sie jednak dziwie
może trudno jest zarobić młodym osobą, ja też nie zarabiam dużo, ale nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło, żeby szukac sponsora :o

Gość marzenniaka
Z jednej strony się dziwię Ale z drugiej. Młody człowiek ma swoje potrzeby, chce sobie kupić to czy tamto a nie ma za co.

Gość gość
wolałbym się wyprowadzić, wynająć pokój niż całą pensję rodzicom oddawać a rodzice jacyś niegospodarni są, ja przy tej pensji oddawałbym max. 500 zł, rodzice też powinni do rachunków się dokładać

Gość gość
Widac chłopak to lubi.

Gość gość
Ja też chyba zacznę tak zarabiać - Ojciec przynosi do domu dziennie 50-60 złotych - Matka nic nie przynosi - Ja nie pracuję , rodzina ma piekielne długi, mieszkam w małym mieście i nie mam szans na znalezienie pracy i nawet rachunki ciężko zapłacić.

Gość gośććć12
Patologia z tej rodziny jesli 19lateni chłopak musi utrzymywać dom a rodzice to wykorzystują! Też bym sie wyniosła!