Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypoliglota

Czy zna ktoś język francuski Fonetyka

Polecane posty

Gość antypoliglota

Bardzo podoba mi się ta piosenka, ale ja z francuskim mam raczej niewiele wspólnego. Dlatego chciałabym poprosić kogoś, kto ma z językiem francuskim nieco więcej wspólnego, niż ja, o to, aby pomógł mi zapisać ten utwór fonetycznie (mniej więcej tak, jak powinno się go wymówić). Będę bardzo wdzięczna za pomoc :) Même, si tout est gris dehors. Même, si le passer s'endors. Même, si tout espoir est mort Je t'aimerais encore. Même, si on est plus d'accord. Même, si on rêvait trop fort. Même, si on délit nos corps. Je t'aime, je t'aimerais encore. Sans toi, je me perds quelque fois. J'ouvre si grand mes bras, au néant. Sans lui, j'ai perdu et appris. Laisser des morceaux de vies, au néant.

Gość antypoliglota
Même si le temps nous laisses. Alors, je sais ceux qui nous blessent. Encore, ce vide qui nous reste, à chacun de nos gestes. Ceux regrets, qui nous manquent. C'est la moitié de nous.

Gość antypoliglota
C'est le temps des couleurs. Même, c'est qu'on a de plus fort. Même, qu'on est raison ou tort. Je t'aime, je t'aimerais encore.

Gość gość
sorry, ale nie bede ci teraz fonetycznie pisac calej piosenki, szczegolnie, ze i tak nie da sie polskimi literami opisac dzwiekow francuskich. Poszukaj sobie w internecie jak ktos spiewa te piosenke

Gość antypoliglota
Même, en changeant de décors. Même, si j'avais des remords. Je t'aimerais encore.

Gość gość
ktos za darmo ma siedziec kilka godzin i ci robic bo ty masz takie widzimisie, wypchaj sie kretynko