Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pierwsze objawy ciazy

Polecane posty

Gość gość

Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne przez trzy dni i wczesniej dzisiaj rano wstalam i kluje mnie caly czas lewy jajnik raz mocniej a czasami slabiej, miesiaczke bede miala dopiero 25 sierpnia ale czy mozliwe jest ze mogla bym byc wciazy dodam ze wczoraj przed weczorem tak krecili mi sie w glowie ze musialam usiasc po bym upadla. Prosze o porade.

Gość gość
Jak wyjdzie z ciebie.Po co zasmiecaś wszystkie fora.

Gość gość
test ciązowy ci wykaże mi juz po tygodniu wykazał i zaraz poszłam do ginekologa i powiedział macica ciastowata jest pani w ciązy ) ale mi zależało) był w szoku jak mu powiedziąłam z jetem przed okresem.To kłucie w jajniku świadczyło by o jajeczkowaniu ale no nie iem zrób test rano.

Gość gość
Test ciążowy jeszcze niczego nie wykaże.

jeśli okres masz mieć 25 sierpnia a owulacja ZAWSZE wystepuje 14 dni przed miesiączką to dziś masz jajeczkowanie a nie ciążę

Gość gość
wykaże mi wykazał ale badaniem porannym moczem a niektóre p***y robią odrazu po zakupieniu i szok niec niewykazuje wiem co mówię bo to było zaplanowane ...prowadziłam działalność...

Gość gość
Widocznie w ciążę zaszłaś wcześniej niż Ci się wydawało. 🖐️

Gość gość
11.08.13 [zgłoś do usunięcia] agawa1977 jeśli okres masz mieć 25 sierpnia a owulacja ZAWSZE wystepuje 14 dni przed miesiączką to dziś masz jajeczkowanie a nie ciążę ========== Co ty za bzdury piszesz, nie ma takiej reguły.

Gość gość
"a owulacja ZAWSZE wystepuje 14 dni" Faza lutealna może trwać od 10 do 16dni, nie wiesz ile trwa u autorki.

no cóż nie będę z nikim polemizować na ten temat ale wahania mogą się zdarzać +/- jeden dzień

Gość gość
Nieprawda.

piszę o momencie kiedy jajeczko "wydobywa"się z jajnika a co do fazy lutealnej to logiczne,że jest dłuzsza niż 14 dni

Gość gość
Sama sobie teraz zaprzeczasz :)

Gość gość
syn urodził sie idealnie co do terminu więc wiem kiedy zaszłam w ciąże ...lekarz stwierdził ją na 99 % + test wiem bo zależało mi na "kasie" synuś jest cudny i także kocha pieniążki :-)) ale nie o tym mowa więc mozna i mało tego nawet lekarz stwiedzi

Gość gość
Teraz juz klucie ustapilo,po kilku godzinach bo az z lozka nie moglan wstac nigdy jeszcze tak nie mialam.

Gość gość
Witam. Dzisiaj rani wstalam i przez pol dnia bolalo tzn, kuło mnie po srodku podbrzusza. Wczoraj lewy jajnik ze wstac nie moglam a dzisiaj to. Nigdy takiego czegos nie mialam to mi sie zdarzylo pierwszy raz w zyciu zevtak kulo mnie. Co to moze byc ? Pomozcie.

Gość gość
Prosze was o pomoc. Calym serduchem.

Gość gość
Prosze pomozcie.

Gość gość
Witam mam pytanie do was,jestescie bardziej doswiadczone. Dzisiaj jak wstalan zle sie czuje tak jakbym katar miala oslabiona jakos jestem. Wczoraj przyszla mi ochota na sledzie i zjadalam z ponidorem dzisiaj rano tez, piersi mam tylko delikatnie nabrzmiale i czuje jak delikatnie boli mnie glowa chodze do lazienki co pol godziny siku mam tak jakby zatwardzenie. Prosze pomozcie.

Gość gość
tez mam podobne objawy

Gość gość
Moze akurat na sie udalo ale nie zapeszam bardzo bym byla szczesliwa. Ale tak jakos dziwnie sie czuje.

Gość gość
no tez bardzo chce ale ja jestem przed @ i moze dlatego

Gość gość
ale trzymam mocno kciuki i mam nadzieje

Gość gość
Ja dopiero 25 powinnam miec. Jest mi zimnow piecu musialan rozpalic i wraz mi zimno .

Gość gość
ja mam dostac za 3 dni i tez mi jest zimno

Gość gość
Caly dzoen bolala mnie glowa ze az nie dobrze mi bylo caly czas bym jadla, i siku chxe mi sie co raz. I zauwazylam przebarwienia na piersiach tzn obok sutkow. I mam nabrzmiale. Sutki takie ciemnie i tylko delikatnie bola okres dopiero za 10 dni. A co o tym myslicie ?

Gość gość
Hahaha jakie niektore dziewczyny sa puste. Poprostu zal mi was. 10 dni do okresu a one juz maja wszystkie objawy ciazy. Tzn ze 4 dni temu doszlo do zaplodnienia. Mozesz miec apetyt i zle sie czuc ale sorki to sa raczej objawy na dni plodne. Najpierw sie troche doksztalccie a pozniej planujcie dziecko bo niewiem jak wy je chcecie wychowywac skoro same macie wiedze ponizej przecietnej. Zal mi was

Gość gość
Witam. Od wczoraj mam takie skurcze podbrzusza jak na @ zauwazylam ze mam nabrzmiale piersi i pelne czasami jest mi nie dobrze. I w sutkach tak jakkby kanaliki mi sie otwieraja i taki bezbarwny slus jest i piersi mam takie ciezkie. Sa inne niz przed okresem. Co myslicie o tym. ?