Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szatnia basenowa

Polecane posty

Gość gość

jak jestescie na basenie to myjecie sie nago ? ostatnio byłem na basenie i było około 10 męzczyzn w przebieralni wszyscy chodzili na go nie wiedzialem co zrobic więc sciągłęm kąpielóki umyłęm sie i poszłem nago do sztni wytarłem sie i ubrałam jak kazdy inny na starymj basenie kazdy był w kąpielówkach a jak jest z wami?

Gość mariusz_1986
no jasne ja zawsze po wejsciu z basenu pod prysznic sciągam kąpielówki myje sie wycieram i dopiero zakładam to normalne ...

Ja oprócz kąpielówek mam jeszcze górę od stroju :-) Nigdy mi się nie zdarzyło być naga na basenie (poza zamykaną szatnią) i tak już zostanie.

Gość gość
ja nie widuje w przebieralni na basenie nagich facetów, raczej w kapielowkach wszyscy sie kąpią ale to cywilizowany basen

Gość gość
a ja ide na basen rozbieram sie do naga i robie loda facetom i wsadzam im palce do tyłak mrrr

Gość mariusz_1986
wdepłem w platzka :-o🖐️

Gość gość
u mnie n a basenie wszyscy nago sie kapia,mnie sie wydaje to normalne.jak mozna sie w majtkach umyc

Gość gość
normalnie też chodze z gołą c*pką

Ja chodzę regularnie na basen od 20 lat i z tego co widzę to +/- 20% facetów kąpie się z fają na wierzchu. Mnie to osobiście żenuje, zwłaszcza jak w pobliżu są dzieci. Ja nigdy nie rozebrałbym się do naga na basenie, zwłaszcza że jestem obrzezany i by się wszyscy debilnie patrzyli. Po prostu jak się myję to wkładam gąbkę w majtki i tyle, nie muszę wywijać kapucynem przed wszystkimi żeby utrzymać go w higienicznym stanie.

Gość gość
Ja raz przypadkiem wlazłem do damskiej przebieralni i to prawda że one się myją w kostiumach a nie nago jak my.

Gość gość
nigdy w życiu nie mam zamiaru myć się nago na basenie nie jestem ekshibicjonistką, do sauny też chodzę w stroju kąpielowym i mam w nosie co o tym myślą inni

Gość gość
Na saunie do której chodzę 90% ludzi niezależnie od płci.

Gość gość
Ja do sauny chodzę nago lub okryta ręcznikiem,wszystko zależnie od okoliczności.Nagie saunowanie jest najprzyjemniejsze ale nie we wszystkich saunach się czuje swobodnie bez ręcznika.

Gość gość
Ja chodzę do takiej sauny,gdzie przebieralnie są wspólne i jakoś mi to nie przeszkadza.Do nagości w szatni się już przyzwyczaiłam.

Gość gość
u mnie to zależy od basenu. jeżeli mają na wyposażeniu takie zadbane i wygodne przebieralnie: http://sanipol.pl/przebieralnie to z chęcią z nich korzystam.

Gość gość
U mnie na saunie i basenie wszyscy kapią się nago.

Gość gość
Większość Nago,jak można się dokładnie umyć w gaciach.

Gość gość
Jestem kobietą więc mój strój kąpielowy składa się z dwóch części stroju . Na basen jeżdżę ubrana w strój kąpielowy i na to np. jakaś sukienka . Przebieranie się mam z głowy , ale bielizne na zmianę po pływaniu rzadko pamiętam wziąć . Stanika ogólnie nie noszę więc to nie problem a córeczkę najczęściej zasłania jakaś sukienka . A do sauny wchodzę kompletnie nago czasami niezgolona

Gość gość
Jeżdżę na różne aquaparki i zauważyłem że we Wrocławiu dużo panów kąpie się jak należy czyli nago ,pytałem żonę jak jesteś na dziewczyńskiej stronie to mówi że nagość to zdecydowanie mniejszość , Aquapark w Rudzie Śl. nagość to norma ale tam jest obowiązek nagości na saunie surowo egzekwowany Okolice Zakopca różnie to bywa 30% nago reszta w ubraniu.Przerażają mnie sauny do których wchodzi się w strojach i później z tym potem w majtach ludzie często wskakują do basenu brrrrr.