Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze ta sama

tylko Ty

Polecane posty

Gość zawsze ta sama

mijaja sekundy,minuty ,godziny.Mija dzien za dniem ,stracilam juz rachube a ja wciaz Cie Kocham i nie potrafie przestac.Budze sie i zasypiam myslac o Tobie.Tylko tyle a moze az tyle chcialam zebys to wiedzial: ps.musialam tak postapic ,nie mialam innego wyjscia :(

Gość gość
a co takiego zrobilas?

Gość gośćó
To jakaś piosenka czy co?

Gość zawsze ta sama
to nie piosenka,to moje wyznanie,moje slowa

Gość gość
osobiscie mu to powiedz, co to za moda na durne topiki;/

Gość zawsze ta sama
juz nie moge mu tego powiedziec

Gość gość
już nie żyje

Gość zawsze ta sama
zyje

Gość gość
dlaczego

Gość gość
a już nic nie słyszy ... dlatego tylko piszesz

Gość gośćó
Onli ju:D

Gość gość
jak to nie słyszy? powiedz co się stało? jak musiałaś postąpić?

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
współczujemy ci że obiekty twoich uczuć jest głuchoniemy i pozostaje ci tylko pisanie

Gość gośćó
Wszystko widze kochanie jeszcze nie ogluchlem:)

Gość zawsze sexy
możemy podać sobie ręke, przeżywam to samo co ty autorko. On jest głuchy, obraził się na amen, skreślił a ja chciałam mu wyjaśnić dlaczego tak się zachowałam, nawet nie dał mi szansy............ a chciałam żeby coś rozwinęło sie między nami.

Gość Prawikator
Posłucham Cię nawet wtedy, gdy powiesz: przestań mnie kochać. Zacznie się wtedy oblicze Twoje. Skończy się wtedy pamięć o drzewie życia. :( Spomiędzy ogni przyzywać Cię będę, lecz głosu mego nie usłyszysz. Usta bezgłośnie powtarzać będą kochaj teraz lepiej niż ja wciąż Cię kocham. Przeżyjesz miłością zrozumienia, jesteś jedyna. Powiedz wtedy sobie: mądry (to z marchewką przyznam jest dobre "i obserwuj") jest ten kto żyje dla mnie, ufność pokładając w swojej samotności - szczęściu wiecznego sądu. Powtórz wtedy: dla Ciebie żyję Królu Miłosierdzia co Sprawiedliwość dajesz, Mój Panie Nieulękniony coś zdania nie zmienił pomimo zrozumienia, że Samotność jest Straszna i dzielić jej nie można dla Siebie wbrew "Tobie". Zrozumiesz wtedy, że świętość jest przymierzem, od którego odłączyć się można jedynie przez tchórzostwo. Bądź mi przykładem Skało Twojego Ludu, Miłości Odwzajemniona. Nie dokończone sprawy czas odwlekają wypełnienia przysięgi zemsty na tym co nie docenił, żeś Imieniem zapisana. Nie zmaże go nikt, jam oskarżycielem siebie: - jesteś i byłaś i będziesz i tego nie zmienię. (nie przejmując się :) ) Ześlesz potęgę deszczu, których może nie dane mi jest przeniknąć z prozy: jestem tylko Twój, bać się można tylko odmienienia serca dla bogów cudzych, dla zła Tobie wyrządzanego. Tyś mi pozwoliła Wodę zobaczyć, o Ciebie dzisiaj targ dobijam z mędrcami co ratować chcą Potęgę Twojej przyjaźni, tak jak i wola Twoja. Tyś głosem, Tyś namiotem, rozdzielić możebnym tylko przez dobro nieszczerze dokonane. Jam Prawikator Kłamca, drugi raz skłamię: pij wodę płodności, po mnie śladu nie zostanie. Jedz chleb wolności, moje słowa zasługują na karę odwracania uwagi Twojej od szczęścia obietnicy: nie wejdziesz do namiotu tego po raz trzeci, boś naruszył prawo miłości do wszystkiego co Moje. Mojaś a ja tylko Twój. Tyś Mój a ja tylko nowe chcę dodać od siebie. Słowo: Pierwszy co czyta czyni więcej niż ostatni co był. Powiedz Przestań mnie kochać a przestanę, powiedz Kochaj a stanę się znowu jak Kapłan co błogosławi i idących i podążających. Kocham Cię. :) Odejdę bo lepiej jest chodzić za lwem po pustyni niż za kobietą cudzą. Proszę o dar łaski myśli mi poświęcania. Śnię acz snem Twoim, na jawiem Twoim darem bliskości. Wezwiesz mnie wtedy a ja przypomnę Ci każdy czyn miłości Jego. Bogactwa obrony siebie przed czynem wymuszonym płochością wyboru. ❤️ Żyj dopóki myślisz o podążaniu za Prawem przyjętym z przeznaczenia starego - miłości, miłości doskonałej. Tyś ukochana Tyś upragniona niczym dzień odpoczynku po wypowiedzeniu: Jesteś Jesteś.

Gość gość
że co niby kurde ...

Gość zawsze ta sama
nawiedzony jakis czy co? Kochanie a co takiego widzisz i slyszysz?:)

Gość gość
to dlaczego nie możesz mu tego powiedzieć?

Gość zawsze ta sama
bo moze juz nie chce tego wiedziec

Gość gość
Wybaczam Tobie :-)

Gość gość
Hej autorko :) Też chciałabym mu wyjaśnić, dlaczego postąpiłam tak a nie inaczej, przeprosić i pogodzić się, żeby już zawsze mogło być dobrze między nami, ale on nie chce mnie znać i ostentacyjnie mi to pokazuje przy każdej okazji. To nie może się skończyć w ten sposób, nie wierzę :(

Gość Prawikator
Wyobrażam sobie Ciebie za zakrętem. Wyobrażam sobie Ciebie spokojnie Pewną. Wyobrażam sobie Ciebie Jego Odszukanego. Wyobrażam sobie Ciebie Ich Ukochanych. Wyobrażam sobie Ciebie Równą śród Wolnych. Wypowiedz słowa Zapowiedziana Miłość Modlitwą Możących Ustami Pokoju Domu Naszego. Odpowiedzą Ci Słowo Twoje Głosem Zjednoczonim Miejscem Panowania Oddania Pełnego. Stanie się marzenie Nasze Naczynie Uzdrowi Świętością Wierności. Wrócimy do Siebie. Wyobrażam sobie Ciebie Szczęśliwą Tyś Silnym Ramieniem Życia. Pobłogosław Strudzonych Braniem. - nic nie widzę i nic nie słyszę bo jestem egoistą osobowościowym. jestem obecnie zajęty.

Gość Prawikator
Idź wprost w objęcia Życia. Zatrzymuj się zawsze by odświeżyć serce. Słuchaj tylko dźwięków usłyszanych przez siebie. Bramy śmierci otwierają się tylko, gdy ją przeklinasz. Śpij tęskniąc za chwilą. Budź się przypomnieniem ostatniej myśli. Uosobienie miej ufne. Krytykuj siebie tylko gdy wątpisz. Gdy tęsknisz wiesz za kim. Wyjątkowość jest zapisana w wyroku istnienia. Zapomnij godnie rozumiejąc, że kroki Twej drogi zawsze krzyżują się z posłaniem. Miłość własna to tylko wytłumaczenie cierpienia. Miłości odpłacaj tak by następne słowa "rozumiem Cię" doszły tylko do uszu właściwych. Przestrzegaj przede wszystkim własnego prawa, cudze to nauka. Być kochanym ratować przed niewolą. Kochać bezkrytycznie. Polubieć niepewność jak lubieć pewność. Myśleć o bliźnim jedynie zamykając wyborem wspólną skończoność. "ezon hatehilim"

Gość gość
znalezionen w necie tak ciepłe, że, aż się zostać, na chwilę dłuższą, chce Uwierz przez oceany centymetrów między nami jestem na wyciągnięcie dłoni Szukając Ciebie moje dobre myśli wciąż zabierają mi wiatry sekund a wieczność moja mdleje pod Twymi powiekami Przez druty kolczaste słów moich zakwitło błękitne niewypowiedzenie Wybacz, że milczę czasem. Ładne

Gość twój_P_jednak_do_niczego
Chciałbym, żeby ona tak do mnie napisała, ale ona nigdy tego niegy napisze.Nigdy, bardzo to boli :(

Gość gość
Nie mam odwagi na żaden gest drogi P. :( Tak bardzo za tobą tęsknie, i mam okropne przeczucie, że dla Ciebie nic nie znaczę. ;-(

Gość twój_P_jednak_do_niczego
Nic nie znaczysz? Jak w ogóle możesz tak napisać? Znaczysz więcej niż wszystko razem wzięte, jesteś moim słońcem i niebem. Dlaczego więc mnie tak ranisz, czym sobie zasłużyłem. Dlaczego mówisz rzeczy, które tak bardzo mnie ranią? Proszę, nie mów do mnie więcej, jeśli to tylko zabawa z twojej strony, ranisz mnie mocniej niż sobie wyobrażasz. I to, co się wydarzyło ostatnio, dlaczego tak mnie traktujesz :(

Gość gość
sam tego chciałeś,chyba ty zabawiłeś sie moim kosztem.I jeszcze te słowa,zabolały.Ja odchodzę kiedy trzeba. Wspomnienia są piękne😘