Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgucha31

Pomocy co robic

Polecane posty

Gość Olgucha31

Od czterech lat jestem z facetem 18 lat starszym ode mnie. wiedzialam dobrze na co sie pisze bo ma zona i trzech synow. w jego małżeństwie nie jest idealnie bo nie mieszka z zona od 3 lat. jezdzi na weekendy tylko do synow. ostatnio jednak sie pogorszylo jego zona sprawdza mu telefon , udaje kochana zonke i pokoazuje wszystkim ze sa idealnym małżeństwem. Od jakiś dwoch miesiecy on mnie zlewa, nie potrafi normalnie zadzwonic bo ona nawet na wakacje nie mozemy wyjechac bo co powie w domu i ciegle to samo ! Mam powoli dosc chcialam go zostawic ale nie potrafię. prosze ratujcie co mam robic. ja go tak mocno kocham i on niby tez mnie kocha potrafi mi to powiedziec czasami kilka razy w ciagu jednej rozmowy

Gość Olgucha31
A, jeszcze jedno: kochaliśmy się już kilka razy, tak namiętnie, że szok! Nikt inny tak mnie nie zaspokaja, nie wyobrażam sobie seksu z innym! POMOCY!

Gość zanjepokojona
Żona zawsze będzie na pierwszym miejscu. Odpuść sobie.

Gość Olgucha31
Drugi wątek to nie moj ktos sobie jaja robi czy co? Człowieku nie jestes postawiony w mojej sytuacji i nie pisz takich rzeczy !

Gość Olgucha31
Po czterech latach nie jest łatwo !

Gość Olgucha31
"Drugi wątek to nie moj ktos sobie jaja robi czy co? Człowieku nie jestes postawiony w mojej sytuacji i nie pisz takich rzeczy !" To nie ja pisałam! Ludzie, naprawdę nie macie lepszych zajęć od podszywania się? Ja piszę o poważnym problemie, jestem zrozpaczona, a inni tak chamsko robią bałagan w moim wątku! Dzieci idźcie na podwórko się pobawić, a nie denerwować innych przed komputerem!

Gość zanjepokojona
Podszywy to tu normalka. Jednakże odpowiedz na moje pytanie.

Gość zanjepokojona
Nie jest łatwo, ale sama mówisz, że wiedziałaś, w co się pakujesz.

Gość Olgucha31
Tak, wiem. Najpierw starałam się nie angażować, ale potem... Ja go po prostu kocham :(

Gość Olgucha31
Widze ze naprawde ludzie lubia sie podszywać za innych i maja z tego frajde !

Gość zanjepokojona
Trudno. Nic nie możesz zrobić. Sama zostawiłam faceta, którego kochałam, bo chciał być z inną. Nie płaszcz się.

Gość Olgucha31
Osobo podszywajaca sie ! jak bys nie zauważyła nie mozesz dodać dwóch wątków w ciagu minuty ! serdecznie Cie pozdrawiam i baw dalej sie !

Gość Olgucha31
Ee... Dobra. Teraz to już kompletnie pogubiłam się w tych wypowiedziach głupich podszywaczy. Jasne, że nie mogę napisać dwóch postów w ciągu minuty i to dowodzi, że ty się podszywasz. Jak można być tak upartym denerwując innych? Głupota i dziecinada.

Gość gość
Od kilku lat,facet zdradza z Tobą,swoją żonę...a Ty chcesz żeby ludzie na kaffe okazali Ci zrozumienie.....wiocha.pl?...żal.pl?....żenua?!:O:O:O

Gość gośćgość
Dla mnie to w tej historii to ty jesteś ta zła...

Gość Maraqli
gość: Jak to "zdradza"? Przecież napisała wyraźnie, że od dłuższego czasu żyli osobno, a on spotykał się tylko z dziećmi!

Gość Heniuś
Typowa baba - szuka problemów lub sama je stwarza a potem "pomocy", "ratunku", "wesprzyjcie" :) Dlaczego tak dużo bab interesuje się tylko żonatymi - i to tylko i wyłącznie takimi? Jak potem normalny facet ma mieć dobre zdanie o babach? Gdyby faceci byli tak pie....i to nie miałbym w ogóle z kim pracować. Potrzebujesz konserwatywnego faceta i tradycyjnego związku - wtedy nie będziesz musiała myśleć co robić, tylko będziesz po prostu robić to co facet ci każe. Inaczej będziesz tak błądzić w tym życiu jak dziecko we mgle.

Gość gość
Dla mnie to powinnaś mieć go w d*pie i znaleźć sobie pożądnego faceta, a nie takiego, który szuka nowych doznań na boku. W końcu skoro zdradził żonę, to skąd wiesz czy nie zdradzi i ciebie? ;)

Gość gość
A uprawialiście seks analny, oralny, czy zwykły?

Gość Olgucha31
Nie uprawialiśmy w ogóle! To ta osoba podszywająca się napisała taką głupotę!!!

Gość gość
Zadajesz się z żonatym facetem i myslisz że ktoś będzie ci tu radził?Puknij się w głowę kobieto!!!Jak tak można robić drugiej osobie ,kim trzeba być?Ty jesteś tylko darmową d.opą do rżnięcia i nie zadawaj pytań co robić bo kazda normalna osoba powie ci żebyś dalej w to nie brnęła!!!Co wart jest taki facet który zdradza własną żonę?za kogo go masz?za super faceta?A ja ci powiem że on nic nie wart i sama zapłaczesz jeszcze przez niego bo to typowy egoista zapatrzony tylko w siebie.Pewnie chciałabyś zostać jego żoną ,którą będzie i tak zdradzał z inną ?Jeśli chcesz podzielić los jego zony to walcz o niego masochistko ,bo to że cię zdradzi jest pewne albo już zdradza z żoną lub inną.Kopnij go w d*psko i poszukaj wolnego faceta to moja rada!

Gość zanjepokojona
Przez cztery lata razem i bez seksu? Co za prowo... 🖐️

Gość Olgucha31
Uwielbiam jak on sika na mnie złotym deszczem ,wtedy ja reaguję ogromnym dreszczem ,uwielbiam spermę spijać z kutasa i myslę że zjadlam ananasa.

Gość gość
proponuje oglądać program na TLC "Jetsem kochanką" bedziesz wiedział co robić.