Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co trzeba robić by męty sie nierozwijały w oku

Polecane posty

Gość gość

chodzi oto co wczesniej pisałem ote nitki itp . wiec co trzeba robić by nierosły i np sie te nie rozszeżały tylko zostały takie jakie sa?

Gość gość
nie zwracaj na nie uwagi, to zapomnisz,że wogóle istnieją. nie nabaw się hipochondrii, większość ludzi ma menty i żyją

Gość gość
Musisz iść do okulisty. Nawet jeśli nie lubisz chodzic do lekarza. ;)

Gość gość
byłem u lekarza ale nieda sie ich niezauważać gdy przeleci ci krecha prawie z góry do dołu przez całe oko .

Gość gość
nie panikuij mam je od urodzenia i mam świetny wzrok :D, da się z tym żyć w niczym mi one nie przeszkadzają. taka uroda oka, więc spoko :D

Gość gość
nic się z tym nie da zrobić, krople nie pomagają, więc nie myśl o nich, tylko tyle pozostaje

A ja myślałam, że to tylko moje oczy tak mają, albo jeszcze lepiej... głowa :-) Nawet nie wiedziałam, że tak to się nazywa. Mam i tyle. Ja i moje męty :-)

Gość gość
ale ja miałem ich male teraz sa wielkie i zaniedługo beda ogromne i co ja zrobie :(

Gość gość
uspokój się, bo nabawisz się nerwicy :D nie powiększaja się, zdaje Ci się! Pewnie jesteś nerwusem, spoko człowieku.Staraj się uspokoić i nie myśleć parę dni i zobaczysz, że wcale się nie powiększyły .

Gość gość
nie straszcie człowieka, bo chyba na nerwa na tym punkcie, albo lęki. Nie myśl i uspokój się i zobaczysz,że to tylko nerwy i strach

Gość gość
ty se chyba zartujesz muwiac że sie nie powiekszyły powiekszyły sie na 100 procent i to chyba 6 krotnie od poczatku jak je zobaczyłem za 1 razem

Gość gość
jak sie patrzy to nic niewidać ale najbardziej jest wnerwiajace jedna rzecz że jak sie czasem patrzysz a tu ci takie dziadostwo przeleci przed okiem i sie taka plama zrobi :/

Gość gość
no to idź do okulisty, przebada Cię i się uspokoisz, może właśnie tego Ci potrzeba. I pamiętaj strach i nerwy to najgorsza choroba .

Gość gość
rozumiem Cię, bo mam to samo od 30 lat :D

Gość gość
za usunięcie tego dziadostwa na obecna chwile gdybym zarabiał bymbył w stanie dać te 2000zl by mi zoperowali oko ale by to miało jakiś sens i efekt a nie że to zdziaduje jeszcze bardziej oko ehh .

Gość gość
i jak myślę i przypominam sobie o nich, to są ogromne, a jak nie myślę, to zapominam, że istnieją .

Gość gość
Lecz to póki nie jest za późno, to mogą byc poczatki jakiejs choroby :(

Gość gość
no a jak masz to 30 lat to jakiej wielkości już sa mniej wiecej ? ehh przebada i powie że to nic groźnego a za 3 miechy znowu sie powiększa i znowui sie wkuże .

Gość gość
nieda sie leczyć byłem u lekaza i powiedział to nic groxnego nikt od tego wzroku niestracil czy coś takiego ;/ a w necie pisze że można z czasem nawet oślepnac bo to choroba może byc jakas .

Gość gość
ma tego bardzo dużo od urodzenia i tak jak napisałem wyżej ...

Gość gość
no ok zapomnisz a co jak se przypomnisz i zobaczysz że sa kilku krotnie większe ehh to takie tuszownaie problemu

Gość gość
mój ojciec to ma i matka, nawet nie chodzą do dzisiaj w okularach.

Gość gość
hahaha, wyskakują mi :D oby się im udało :D:D

Gość gość
ooo nie wiedzialam jak to sie nazywa tez mam i olewam ;)

Gość gość
ja im nieufam i znowu do lekaza chyba pujde i mu 50 dych dam by mi powiedział coś moze to mam nadciśnienie w prawym oku bo mam wsumie zimne dłonie ?

Gość gość
a mnie to przeszkadza. Np. kiedy jadę samochodem (zwłaszcza zimą, jak jest biało) - już zdarzyło mi się ostro hamować, bo wydawało mi się, że coś wskoczyło na ulicę. A to tylko to świństwo, o którym piszecie.