Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addddaaaaamm778899

historia prawdziwa a potem WSTYD

Polecane posty

Gość addddaaaaamm778899

siemka, byla impreza no i wiadomo alko, muzyka. moja dziewczyna poszla spac juz, ja zostalem z kolega, jego dziewczyna, siostra mojej i jeszcze jednym kumplem. finalnie oni tez poszli spac, zostala tylko siostra mojej kobiety. byla juz jakos tak zmeczona, ze jak siedzielismy to oparla glowe na mnie, na moich udach i jak mi stanal usmiechnela sie. stanal mi mimowolnie, naturalna reakcja... jak sie spytalem dlaczego sie usmiecha powiedziala, ze podoba jej sie... ze chce go zobaczyc.. finalnie zrobila mi loda:( dzis widzielismy sie i oboje mamy wyrzuty sumienia, a z drugiej strony - super adrenalina, szczerze powtorzylbym to moze kiedys nawet. czy mieliscie podobnie - cos w stylu seksu zakazanego? albo chociaz jakies fantazje?

Gość gość
fajnie musicie to powtórzyć

Gość gość
Jesteś obrzydliwy Mam nadzieję że dziewczyna się dowie jaką ma siostrę k***ę i chłopaka też k***ę

Gość gość
no to z***bista siostrę ma twoja laska..Ty sam tez kurcze taki wyzwolony..gówniarze kurna ich mac...alkohol nie jest dla dzieci. Jak nie masz wyrzutów sumienia to znaczy ze jestes juz zdemoralizowany i zepsuty do cna.takie zachowanie to nie jest recepta na zycie moj drogi..odbije sie rykoszetem kiedys...zobaczysz.

Gość addddaaaaamm778899
po pierwsze - ze niby fala krytyki tak? po drugie - nie wiesz, ile mam lat, wiec nie pisz po trzecie - nie odpowiedzieliscie na temat rozmowy i pytanie na koncu po czwarte - czy takimi argumentami j.w. posluguja sie dzieci?

Gość gość
po pierwsze - zrobiles swinstwo swojej dziewczynie po drugie - zrobiles świństwo jej siostrze nie hamując jej chorych zapedow po trzecie - nie ważne ile masz lat i jesteś cienias bo nie zapanowałeś nad swoim popędem po czwarte - tylko niedojrzali,z kompleksami bawia sie w zakazany sex po pieta - można mieć fantazje ale wprowadzać je od razu w życie to inna sprawa po szoste - co pomyslales jak przyszlo otrzezwienie sorry ale jak facet tak postepuje to nie traktuje laski serio, ani jednej ani drugiej, mlody j**aka z burza hormonow Ja bym zrobil zawody - wez jedna i druga i zobacz ktora szybciej wymieknie. Ta ktora wygra bedzie spelniala twoje zakazane fantazje i final.

Gość gość
z tymi zawodami to dobry pomysł

Gość addddaaaaamm778899
co to znaczy "szoste"? a do rzeczy: znasz powiedzenie, jak suka nie da, pies nie weźmie? widac malo masz doswiadczenia i nadal zbaczasz z tematu rozmowy. dalsza konwersajce z toba uwazam za pozbawiona sensu. innych zapraszam do dyskusji oraz zapewne krytyki:)

Gość gość
Jak suka nie da, pies nie wezmie... No skoro porownujesz siebie do zwierzecia... ;)

Ok ona chciała, ale Ty zgadzając się, znalazłeś się na tym samym poziomie rozwoju, co i ona, czyli zerowym. Też masz mózg i to, że baba chce, nie oznacza, że masz każdą przelecieć, co chce, bo " suka daje".

Gość addddaaaaamm778899
rozumiem, niemniej jednak jak widac moj instynkt powiedzial mi, ze ona tez mi sie podoba i mnie podnieca...

Gość gość
szóste - sam piszesz w poście ze WSTYD no to chyba coś cie ruszyło po wszystkim czy nie? Rozumiem,ze będziesz gadał tylko z tymi co ci przyklaskują i przetłumaczą twoje zachowanie jak coś normalnego. Chcesz zagłuszyć wstyd? Czy wyrzuty sumienia? Jak się decydujesz na szybki numer to sorry..mówisz lasce,ze to jednorazowe, ona się zgadza i luz.Dajecie se buzi po wszystkim albo i nie i pa! Chyba tobie brak doświadczenia skoro czujesz WSTYD jak sam piszesz. Ja bym siostry nie ruszył - jak mi na lasce zależy..nawet jakby się rozkraczyła przede mną - a niezła jest. Miedzy nami taka jest różnica - ze ja myślę głową - ty pomyślałeś główką i tyle na ten temat. I włazisz i piszesz,ze stok cie usprawiedliwi..płytkie.

Gość gość
ktoś cie usprawiedliwi - literówka --sorry panie Miodek

Gość gość
Nie no kurna, albo masz wyrzuty sumienia, albo byś to powtórzył. Prawda jest taka, że zachowałeś się egoistycznie i chamsko, ja na miejscu twojej dziewczyny rzuciłabym cię nawet się nie oglądając. Palant -,-

Gość gość
Jakbys sie czul gdyby twoja dziewczyna zachowala sie w podobny sposob?

Gość gość
plakalby w poduszke

Gość addddaaaaamm778899
Kur*a!!! Macie coś do mnie?! To chodźcie na solo, a nie pie*****elicie z anonima! Tak to każdy może!

Gość addddaaaaamm778899
owszem, wstyd, ale jednoczesnie napedzajaca adrenalina. dlatego poprosilem o komentarz rowniez i tych, ktorzy cos podobnego przezyli i znaja temat z autopsji.

Gość addddaaaaamm778899
aaaa podszyw - no fakt, to taka moda...

Gość addddaaaaamm778899
"owszem, wstyd, ale jednoczesnie napedzajaca adrenalina. dlatego poprosilem o komentarz rowniez i tych, ktorzy cos podobnego przezyli i znaja temat z autopsji." to nie ja pisałem. nie ma to jak podszyw, to takie podniecające -,-

Gość gość
na solo..buhahahaha!

Gość gość
mi szwagierka tylko loda zrobila, ale przeciez sam lod to chyba nie jest typowa adrada?

Gość gość
po szóste weź fujarę w chustę i spadaj glonojadzie erotomanie

Gość gość
dobry temat

Gość zonk2222
Czym się przejmujesz chcieliscie to zrobić i juz? A jaki wstyd. Jesteście dorośli. Niech zostanie to miedzy wami. A jak będziecie chcieli zrobić to jeszcze raz to czemu nie życie jest jedno.

Gość addddaaaaamm778899
tylko właśnie ciężko mi nie powiedzieć... kocham moją dziewczynę, ale podnieca mnie jej siora, co tu robić?

Gość gość
Nic nie mówić swojej i czasami skorzystać z siostry:-) :-) :-) Spoko uklad:-)

Gość gość
zachowała się jak tania d****a...loda facetowi siostry?

Gość gość
A spać to poszła ta szpetna szmata, co chce tylko spust na język, tak że ten ozór już na stałe jej z gęby wystaje, taaaa???????

Gość gość
finalnie to ty strasznie wybujałą wyobraźnię masz bo finalnie wypisujesz co drugi temat o takich bzdetach masz problemy z seksem?