Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka2213123

Co myslicie o moich cechach charakteru

Polecane posty

Gość Emilka2213123

Jestem dość trudna bo zamknięta w sobie ( przez przykre dzieciństwo chyba) , nawiązuje kontakty z ludźmi głownie powierzchowne , nie mam prawdziwych przyjaciół, czasem w sprzyjacych warunkach ( jak są fajni ludzie) staje się otwarta , wesoła i kontaktowa , nawet czasem przebojowa...Często jestem egoistką , myślę głownie o sobie , choć to nie jest tak ,że tylko bo o najbliższych też . Ale jestem raczej skupiona na sobie i na swoich problemach. Niestety miałam wielu partnerów seksualnych bo kilkunastu , ale tak sobie myślałam ,że może czułam sie mniej samotna wtedy czy bardziej akceptowana ... Sama nie wiem bo temperamentu wcale jakiegoś wielkiego nie mam ,że potrzebuje seksu z coraz to innym. Jestem próżna , często leniwa ... Poza tym nadwrażliwa , wszystko biore do siebie , przeżywam itd choć tego staram sie nie pokazywać Mam 25 lat

Dokładnie tak jak ja oprócz tych kilkunastu partnerów seksualnych i "poza tym nadwrażliwa , wszystko biore do siebie , przeżywam itd" :)

Gość gość
Z jakiego jestescie znaku zodiaku?

Gość gość
Bo mylicie sex z miloscia.Taka zludna bliskosc.

oprocz trzeciej linijki od konca jestem do ciebie bardzo podobny, moze bysmy do siebie pasowali :D ile masz lat? jaki masz kolor wlosow? ile sobie dajesz w skali 0-10?