Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi sie syn partnera

Polecane posty

Gość gość

moj facet, rozwodnik, ma 46 lat. jego syn 20, a ja 42. jestesmy razem od 2 lat i mam problem, bo chorlenie podnieca mnie jego syn. jest tak jakby mlodsza wersja mojego faceta. z twarzy niemal identyczni, budowa taka sama, wzrost bardzo podobny (syn wyzszy o 4 cm), poczucie humoru rowniez ma podobne do ojca. czy moje odczucie jest normalne? jakby trafila sie okazja, na pewno bym nie odmowila :classic_cool:

Gość gość
Normalne sa Twoje odczucia :) Przerabane masz.

Gość gość
w sumie moglaby byc jego matka, ale coz poradzic, ze po prostu kreci mnie mlodsza wersja mojego faceta. tylko pewnie ja dla niego stara baba jestem :(

Gość gość
No to jest najgorsze, ze czujesz sie jeszcze młoda, a dla takiego młodzienca to mega przepasc.

Gość gość
Przecież taki 20 latek marzy o świeżym mięsku, równoletniej, jędrnej dziewczynie bez zmarszczek, a nie o 42 letniej rozjebundzie, ogarnij się stara ruro.

Gość Szymuś_
Starość nie radość.

Gość gość
a u kobiet ? :-D

Gość gość
stare pudlo na poziomie umyslowym 12 latki....

Gość gość
stara ruro? synku, gdybyś mnie zobaczył pewnie byś mnie pragnął :D tzn. ogólnie nie podobają mi się dużo młodsi, wszak mój facet jest ode mnie starszy, ale jego syn to jego młodsza kopia, ciacho :D

no wiesz co.... ogarnij się kobieto mieszkam ze swoim facetem i jego 22-letnim synem i dopiero po kilku latach, jak moja mama powiedziała, że M. jest b, przystojnym chłopakiem, to jakoś zwróciłam na to uwagę w życiu w ten sposób nie pomyślałam o młodym dla mnie to dziecko dziwię Ci się ...

Gość gość
a w jakim stopniu on jest podobny do twojego faceta? dziecko nie dziecko. w tym wieku wie, co się robi z kobietą :)

Gość co za brednie wypisujesz
Ewa33 przeciez sama sie nas pytalas niedawno gdzie usunac ciaze,bo sie przespalas z pasierbem:Oalkohol nie tlumaczy twojego zachowania:O

Gość gość
hahaha, ewa ty szmato

a cześć, moja ty powsinogo widzę że jesteś czujna jak najwierniejsza suka nalezy ci sie dziś pełna micha, bo wysiliłaś swój intelekt jak nigdy :)

Gość pasierb Ewy333
cos ty mi kurva zrobila?:Ouwiodlas mnie jak robilem kupe,bylem taki bezbronny w tej pozycji:O

Gość gość
dajcie linka do tego tematu ewy, chce poczytac o tym szmacisku

Gość pasierb Ewy333
niestety link zostal usuniety na moja prosbe,bo jak by sie ojciec dowiedzial co Ewa mi zrobila...to...

Gość gość
Ewa 3333 po raz pierwszy się z tobą zgadzam... Nie wiem co taka stara rura ma we łbie, poziom umyslowy 12 latki, mimo że na mordzie pelno zmarszczek. W pewnym wieku wypadaloby panowac nad popedem i pisaniem glupot.