Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, odkąd urodziłam dziecko stałam się dziwna... schudłam, miewam częste migreny, niekiedy rozmyślam bez powodu i celu o jakiejś przykrej sytuacji ( sama je sobie wymyślam) i płacze. Rano kiedy się budzę nie mam ochoty wstawać z łóżka, ale wiem, ze muszę bo przecież męża trzeba naszykować do pracy i dzieckiem się zając.. funkcjonuje jak robot.. mimo iż mi się czegoś nie chce, to po prostu wiem że taki mój obowiązek i trzeba to zrobić i już. Nie mam ochoty na nic, mąż mnie próbuje wyciągać gdziekolwiek to oczywiście zawsze muszę go do tego pomysłu zniechęcić :( Również miewam takie stany, gdzie przeważnie o godzinie 16 nie mam na nic ochoty i wtedy zanoszę dziecko do łóżeczka i siedzę na kanapie i płaczę. a wręcz wyje. Słyszę, ze synek mnie woła i płaczę, a ja za nic nie mam siły i chęci żeby pójść do niego. Boje się strasznie siebie... nie wiem co mi jest. Proszę o pomoc.

Gość gość
Moze to depresja poporodowa?

Gość gość
pędż do lekarza dziewczyno-depresja, albo kup sobie żeń-szeń,może pomoże,popytaj w aptece może coś ci poradzi na poprawę nastroju.