Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze dzieci używają perfum

Polecane posty

Gość gość

Córka dostała w prezencie takie z myszką minnie. Postawiłam do szafki i tak stały, nie to ze mi to bardzo przeszkadza ale nie widziałam potrzeby by używała ;-) dzisiaj ja chciałam użyć to i córka. Psiknelysmy się obie i ona pyta czy moze codziennie. Znając ja jutro zapomni póki w szafce nie zobaczy wiec powiedziałam ze moze. Tak mysle czy dzieci tego używają w ogóle? Przy takim jednym psiknieciu raz na miesiąc na lata by je miała :-) córka ma 5 lat

Gość BlondynaD
Syn ma wodę ze scooby-doo i ze spdermanem - ma to w łazience i jak chce używa - tą ze scooby dość często, spiderman mu chyba zapach nie podpasował. obie ma od nie cały rok, z tym że jedną już końcówkę, a ma 7 lat. zapach spokojny, nie męczący dla otoczenia :D to nie widzę żadnych przeciwskazań

Gość gość
moja nie uzywa, ale tez sporo młodsza. chyba ze mnie "przyłapie" to oczywiscie tez chce. Nie wiem jaki zapach maja te perfumy, ale jesli delikatny, jakis owocowy czy cos to ja bym pozwoliła. przy okazji mozesz nauczyc dziecko ze perfumowac sie trzeba z umiarem. W koncu teraz nawet płyny do płukania ubran maja czasem intensywne ciezkie zapachy, a dzieic nosza ubrania które tak pachna. Tylko moze jeszcze zorientuj sie w cenie bo jak masz miec z tego spory wydatek to nie ma sensu. lepeij odłozyc na fajny niedzielny wypad rodzinny - tak tez mozesz dziecku wytłumaczyć.

Gość BlondynaD
* obie ma nie cały rok..

Gość gość
moj synek już w wieku 2 lat się psikał, teraz w wieku 8 lat ma cały zestaw męsko-dziecięcych kosmetyków :D

Gość gość
syn ma 2,5 roku i jak mąż się psika to podchodzi bo chce aby go psiknąć ,sam nie rusza ,starszy 9 lat nie używa perfum tylko ,kulkę ,czy sztyft pod pachę .

Gość gość
I po co to? Swiat schodzi na psy, moze juz 5-latkom stringi zalozcie.

Gość gość
I po co to? Swiat schodzi na psy, moze juz 5-latkom stringi zalozcie. niezły pomysł :D dzięki :D