Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle chudne błagam pomocy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem już co sie ze mną dzieje. Ciągle chudne i nie mogę przestać. Jeszcze trochę i będę wygladac jak wieszak.;( Znajomi ciągle pytają kiedy wkoncu przestanę sie odchudzac bo zaczynam wygladac jak wieszak. Dwa tygodnie kupiłam sobie nowe spodnie. Idealnie dopasowane a już mi z tylka spadaja. Jem normalnie, często podjadam, jem slodycze i fast foody, pije slodkie napoje, nie prowadze zbyt intensywnego trybu zycia a waga ciągle spada. Normalny człowiek by przy tym tył a ja odwrotnie. Nie wiem o co chodzi. Pomóżcie.;(

Gość gość
obliczałaś sobie ile mniej więcej jesz kalorii dziennie? znajdź sobie w necie jakąś stronę, na której wpisujesz wiek, wzrost, wagę i oblicza zapotrzebowanie kaloryczne to, że ktoś mówi, że je dużo, nic nie znaczy, bo to jest bardzo subiektywne odczucie, może stale jesz za mało nie zdając sobie z tego sprawy jeżeli okaże się, że to nie to - polecam wizytę u dobrego lekarza (najpierw internista, potem endokrynolog), który zleci odpowiednie badania

Gość gość
moze jestes na cos chora

Gość gość
masz tasiemca

Gość gość
Nie, nigdy nie obliczalam ile kalorii ma to co zjadam ale myślę że spokojnie ok 2500 a nawet 3000 ponieważ jem sporo smażonego, słodyczy a przecież to dosyć kalorycze.

Gość gość
zbadaj tsh