Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jambo77

Zaproszenie z osoba towarzyszaca

Polecane posty

Hej dziewczyny i chłopaki. Mam 16 lat i niedawno dostałem zaproszenie na ślub z osobą towarzyszącą. Do wesela został miesiąc.Na weselu nie znam nikogo w moim wieku bedzie moj brat z dziewczyna (brat ma 20 lat) i kuzyni (21-25 lat). Młodsi trochę od nich maja po 8-9 lat. Mama odradza mi pójścia na wesele ze znajomą bo twierdzi że jestem za młody i pyta niby co ja tam będę z nią robił. Za to brat twierdzi żebym znalazł sobie jakąś dziewczynę na wesele bo tłumaczy mi że się tam zanudzę. Co mam robić? A i jeszcze nie wiem czy wybrać partnerkę taką z którą znam się 3 lata czy może być też taka którą znam 2 tygodnie.Czy bym mógł dziewczynę spytać na facebook-u czy lepiej jak będziemy na przykład na dworze.A co wy o tym myślicie.

Gość gość
weź lepiej tę, którą znasz 3 lata. i nie pytaj jej przez facebooka :) porozmawiaj z nią lepiej

Gość gość
masz wziąć taką, z którą będziesz się dobrze bawił, która lubi tańczyć i która nie narobi Ci wstydu upijając się

Gość gość
Wydaje mi się, że lepiej wziąć tą którą znasz 3 lata bo wiesz czego możesz się po niej spodziewać.

Gość Weselny punt widzenia
Zgadzam się z tym, co widnieje wyżej. Nie ryzykowałabym z nową znajomością. Wzięłabym kogoś, kogo jestem pewna, kto jes stonowany i potrafi się zachować. A że za młody na partnerkę? Może i tak, ale skoro dostałeś takie zaproszenie, a masz kogo zabrać, to po co ryzykować, że będziesz się nudzić?