Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i nie wiedząca jak

Jak przetrwać rozstanie

Polecane posty

Gość smutna i nie wiedząca jak

Jak w temacie.. rozstałam się z facetem..miał być ślub itd. nie wyszło z obu stron:( Kochamy się, ale nie możemy być razem! Jak sobie pomóc w tych trudnych chwilach?? Kochani dajcie jakieś rady.. Bo już świra dostaję- całą noc nie spałam..

Gość gość
dlaczego nie możecie być razem?

Gość gość
Bo nie układa nam się- kłótnie o pierdoły, a nastolatkami -delikatnie mówiąć już nie jesteśmy. Związek jakiś destrukcyjny nas oboje. Mam świadomość, że rozstanie jest jedynym rozwiązaniem :(

Gość gość
skoro bierzesz pod uwagę rozstanie , widocznie jesteś na tyle silna, żeby to przetrwać. Jeśli czujesz, że nie moglabys z nim być, to pewnie bedzie ci łatwiej, a ten mężczyzna nie jest tym jedynym i poznasz kogoś lepszego. Wkrótce to zrozumiesz

Gość oszukana15241
Autorko jestem w tej samej sytuacji co Ty. Muszę przetrwać zerwanie i nie wiem jak. Nie potrafię sobie wyobrazić normalnego dnia bez niego. Piszesz, że między Wami psuło się coś od dłuższego czasu, więc poniekąd może Ci być łatwiej bo stopniowo się na to przygotowywałaś. Ja dostałam cios w jeden dzień, niczego się nie spodziewając Trzymam za Ciebie kciuki

Gość gość
autorka do oszukanej - daj gg porozmawiamy.. będzie nam może łatwiej to przetrwać

Gość slodkadj
Nie wiem co wam poradzić ale sama zastanawiam się nad rozstaniem, jak myślicie, co jest lepsze, tkwić w związku tylko dlatego , że się go kocha mimo tego ze ciągle robi coś co nas krzywdzi czy zostawić go... Ciężko mi jest, chociaż jak pomyślę o nim i o dziewczynach z którymi pisał i jaki milutki był i w ogole to ciąglę płacze..;(

Gość gość
Zostawcie ich wszystkich w cholere i wyjdźcie do ludzi!

Gość oszukana15241
DO autorki - to moje gg 48319914

Gość znawca obrzydliwości kobiet
biedne kobietki zawszę lecą na tych których nie mogą mieć :P

Gość gość
Natalia?