Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak orgazmu

Polecane posty

Gość gość

mój facet dziś nie doszedł po godzinie sexu( kilka pozycji i oral ja jemu na pocztek) twierdząc że skupił się na mnie. Zawsze kochamy się długo ale też z finiszem. A teraz co. Dodam że mi było dobrze tylko przez chwilę czego on jest świadomy ale zastanawiam się co z nim. Bo to że mi było średnio to ok czasem tak jest. Ale on to chyba dziwne.

Gość gość
przepracowany,zestresowany być może cukrzyca?

Gość gość
przepracowany to prawda ale żeby aż tak?

Gość gość
kamagre wzial to mogl dlugo tylko czasem skotkiem ubocznym jest to ze nie mozna sie spuscic :P

Gość gość
on zawsze może długo. Nic nie bierze tyle wiem. A może wiek? Ma 35 lat zła dieta ciężka praca ale zwykle nie miał z tym problemów. Martwię się o to trochę że jest mu ze mną źle

Gość gość
na wszelki wypadek niech sobie zrobi poziom cukru,to z 5zl kosztuje,gdzieś w laboratorium rankiem na czczo trzeba się zjawić przepracowanie,plus nie odżywianie się regularne może tak skutkować,albo i jak się facet alkoholu napije ,,, nie martw się:) będzie ok🖐️

Gość gość
wątpię czy zrobi jak to facet nie chodzi do lekarza. Pracuje dużo je bo tego pilnuje ja i nie pije nigdy. Niby skupił się na mnie ale ja uważam że niestety go już nie podniecam

Gość gość
dokładnie może być przepracowany, zestresowany, np. jak hipoteka domu, kredyty itp. możliwe, że rano się sporo masturbował to kolejne dojścia są coraz dłuższe aż w końcu niemożliwe nawet organizm musi odpocząć. Ale fakt stres bardzo pogarsza jakość seksu (za pierwszym razem człowiek też jest zestresowany bo dopiero zaczyna) dlatego ważne jest by być zrelaksowanym.

Gość gość
może weźcie kilka dni wolnego i wyjedźcie gdzieś choćby pod namiot do lasu.

Gość gość
może to i stres bo kilka ich mamy tylko że ja to biorę na to że ja robię coś źle i to moja wina. A co do wolnego to raczej się nie da bo kasa potrzebna dość bardzo ale proponowałam

Gość Łona jest Aniołem
"brak orgazmu " jeszczom tewo w żizni nie uwidział.:)

Gość gość
No to mu dalas popalic :-D