Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężka sytuacja a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Proszę tylko nie śmiejcie się ze mnie... Partner przez przypadek wszedł we mnie, trwało to około 20 - 30 sekund niestety bez zabezpieczenia, wytrysku nie było. Nigdy nie zdarzyło się to nam jeszcze. Po wyjściu zauważyłam przeźroczysty śluz, mam nadzieję, że to nie był preejakulat. Obawiam się, że może dojść do zapłodnienia, gdyż nie poszłam po escapelle. W dodatku gdy powiedziałam partnerowi o swoich obawach - zostawił mnie po 2 latach. Wiem, że sama nie poradzę sobie ze strachem i ewentulaną ciążą (jestem na studiach prawniczych na 3 roku i sama na nie zarabiam, od rodziny nie uzyskam żadnego wsparcia...) Po prostu panicznie boję się. Dodam, że stalo się to 5 dni temu...

Gość gość
najpierw zrób test za 10 dni, może nie jesteś

Gość gość
po pierwsze nie panikuj:-) i nie stresuj sie:-) miałam kiedyś taka sytuację i w ciazy NIE BYŁAM. Strasznie się stresowalam co opóźniło mi potem miesiączke. Teraz wiem że ciężko zaplodnic kobietę i od tamtego czasu stosuje tabl antykoncepcyjne. Głowa do góry! Teraz o tym nie myśl a za 10dni zrób test

Gość gość
Wiem, ale bardzo się martwię... Zwłaszcza, że nie wiem czy były to dni płodne, okres miałam 1-5 sierpnia a to stało się 7... cykle mam mega nieregularne;/ dlatego zakładam najgorszą opcję

Gość gość
W ciąży raczej nie jesteś ale przynajmniej wiesz że chłopak to d*pek i dobrze ze Cie zostawił teraz niż rzeczywiście jakbyście wpadli. Tylko czasami do niego nie wracaj kiedy ten sie dowie ze jednak w ciąży nie jesteś bo będziesz skończoną kretynką

Gość gość
nie mam zamiaru wracać... absolutnie. Człowiek uczy się na błędach i doświadczeniach... :O

Gość gość
przez przypadek ? dobre i przez przypadek był w tobie prze pół minuty ? hmmmm jak to się mogło stać ? w tłoku, w windzie ?, w autobusie ? już wiem, poślizgnął się w łazience gdy ty naga brałaś prysznic

Gość gość
studentka i taka głupia ? no żal dwa lata jesteś z facetem i to takim debilem ? przez dwa lata nie pomyślałaś o antykoncepcji ? zamiast pisać ze przez przypadek napisz, ze cię poniosło, że zrobiliście to po pijaku i nie myśleliście o zabezpieczeniu głupia durna baba myśli c**ą jak chce się uprawiać seks to trzeba planować i się zabezpieczać w seksie nie ma miejsca na spontaniczność, no chyba że spontanicznie chce się zostać matką

Gość gość
gratuluję głupoty miesiączkę miałam tak jak ty 1 sierpnia wczoraj miałam płodny śluz plemniki żyją do 3 dni, więc sama sobie policz uprawiałaś seks przed samą owulacją, pytanie czy plemnik sobie poczekał

Gość gość
Prawniczka zaspokoila byczka. Mamy takie prawo jak i nie myślących przyszłych prawników.Dziewczyno u ciebie brak głowy jest tylko c**a.

Gość gość
płodne. nie płodne. plemniki z preejakulatu nic nie zdziałają

Gość gość
Oceni to po 9-miesiącach

Gość gość
ja oceniam to przez 6 lat;-) zrobi test to się okaże

Gość gość
Dziewczyny przed sexem tracą głowe,a potem piszą na forum.W polskich kobietach jest pojęcie jakość po stosunku będzie.Porównaj zabezpieczanie się rosjanek ,a uzywają dużo więcej jak polki.Młode pokolenie naszych dziewczyn w sprawie antykoncepcji jest mniej myślące od swoich matek.