Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu wrócił z limem

Polecane posty

Gość gość

On chyba nie ma żadnego szacunku do innych ludzi siebie a także swojej rodziny. Mam 27 lat mój mąż 29. I odkąd nasza córka sie urodziła on chyba myśli ze jest znowu nastolatkiem. Wraca do domu o 2-ej, pobity, pijany. Jak mu dzisiaj powiedziałam ze ma sie wyprowadzić to wpadł w furie i zaczął krzyczeć żebym przestała "pajacowac". Ja juz nie wiem co robić? Proszę o radę:/ Te napady agresji zdarzają sie coraz częściej. Na szczęście nie do mnie ani naszej córki. Ale wszyscy są dla niego p******i, jebnieci, a on? On sie robi taki sam. Przyjaciółka podpowiada zostaw niech idzie na terapie. A wy?

Gość gość
męcz si edo końca życia - w końcu w kościele przysięgałaś!!!

Gość gość
Pewnie ze przysiegalam. Przed Bogiem, ale tez przed nim. Przed moim mężem który zmienia sie w najgorszego chama :((((

Gość gość
zupełnie jak byś opisała moich sąsiadów tylko że są 10 lat starsi,niestety za jakiś czas pewnie i ty będziesz chodziła z limem

Gość gość
Ten post pod moim dokładnie opisuje sytuacje w jakiej sie znajduje. Identyczna. Tyle ze mąż jak tylko może opiekuje sie córka i z tym nie mam problemu. Ale ten alkohol i te napady agresji? Ja juz nie wiem co robić :((( Zalamka. Autorka

Gość gość
idź do proboszcza - może coś poradzi?

Gość Zrozpaczonażona
A co mi proboszcz pomoże?