Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwie corki i synek

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam pytanko do mam ktore maja dwie corki a potem synka. Czy udalo sie tak przypadkiem czy celowalyscie w owulacje? Mam dwie corki i chcialabym synka s maz jeszcze bardziej. Oczywiscie trzecia corcia tez bedzie kochana i chciana.

Gość gość
Witaj. ja mam dwoch chłopcow i marzę o corce. Masz sposób czy Ci sie tak udalo?

Gość 120 dni dookola swiata
ja mam 3 corki jedna jest fantasyczna dziewczyna a 2 to takie zmije ze jak je spuscic z oczu to kasaja kogo popadnie dla samego kasania

Gość gość
Ja się tez dopiszę ale ja mam 2 synków i marzy mi się dziewuszka jeszcze .W dniu owulacji zostali poczęci jajniki bardzo mnie w tedy bolały dlatego wiem kiedy mam owulację

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam dwóch synków i m córke :) po prostu samo tak sie udało :)

Gość gość
Mnie sie tak udalo choc z druga corka celowalismy w synka i nie wychodzilo przez pol roku a jak odpuscilam liczenie to w pierwszym cyklu wyszla sliczna corcia wiec tak mysle ze moze maz nie moze miec syna bo plec od niego zalezy... A na corcie wiem ze trzeba przed owulacja sie kochac ja bym robila tak: pierwszy cykl staran w 7mym dniu cyklu tylko jakby sie nie udalo to kolejny w 8smym dniu cyklu i tak po kolei... Moja kolezanka tez ma dwoch synkow i spodziewa sie corki z tego sposobu... ale nie u każdego to pewnie dziala. A ty jakie masz sposoby na chlopaka?

Gość gość
Ja mam dwie córki ale juz nie chcę próbować spłodzic synka dla męża, bo jak sie trzecia córka urodzi to nam wyemigruje na druga półkulę :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A Twoje 3 było planowane czy samo tak wyszło u mnie najtrudniejsza to ta decyzja więc czasami sie zabezpieczam a czasami nie więc można wszystkiego się spodziewać

Gość gość
Mój mąż twierdzi że on do tej pory robił synków dlatego nie mamy córki więc mówię do niego że teraz musi zacząć robić córki to się tylko śmieje :)

Gość anisiiiia
Witaj :) Ja ma 2 córki i synka :) I powiem Ci że po prostu taka nam wyszło. Natomiast leżałam na sali z dziewczyną której urodziła się 3 córeczka i też mi zadała to pytanie :)))

Gość gość
A mowia ze trudniej corke poczac... Ja sie tez boje decyzji o trzecim dziecku bo takie czasy ale jestem mama corek a brakuje mi synka.

Gość gość
U mnie za każdym razem celował mąż. Efekt - 3 córki i synek.

Gość gość
przecież zrobić syna jest bardzo prosto, trudniej jeśli ktoś planuje dziewczynkę. Jak się kochacie w owulacje to na 90% wyjdzie syn - to jest udowodnione naukowo nawet. Na dziewczynkę jest 60% szans przy planowaniu więc trudniej.

Gość gość
Aly czasem facet chlopca miec nie moze bo ma wiecej zenskiego chromosomu a ja mam nieregolarne cylke wiec ciezko owulke wyczuc. Jedynie monitoring cyklu lub cyklotest...

Gość gość
Moja mama ma dwie córki i syna, i ja mam tak samo. przy synie stosunek w owulację i tzw dieta "na chłopca"

Gość gość
a ja mam dwóch synów I NIE CHCE córki :D

Gość gość
mój sposob na chłopca , bo mam ich dwóch, nie planowalam płci tylko czesty stosunek przed, w trakcie i po owulacji...prawie codziennie. A teraz chce sprobować przed owu jeden raz...w tym cyklu było w 6 dc. ale raczej nic z tego nie będzie.