Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaalka

PROBLEM pomocy

Polecane posty

Gość aaaaaaalka

Hej, W piątek w nocy uprawiałam seks z moim chłopakiem. Jak zwykle zabezpieczyliśmy się prezerwatywą.Jednak oboje byliśmy wstawieni, więc do końca nie wiemy jak wszystko przebiegało. Zwykle uprawiamy dodatkowo stosunek przerywany, ale nie pamiętam, jak było tamtego dnia. Na pewno nie doszło do stosunku bez zabezpieczenia, prezerwatywa też była cała po stosunku, żadnych uszkodzeń. Ale okazało się, że ten dzień był końcem moich dni płodnych. Trochę się denerwuję, bo nie do końca wszystko pamiętam z tego wieczoru. Nie wiem, czy w tym cyklu miałam owulację, nie zauważyłam u siebie jej objawów, ale wykluczyć tego nie mogę. Po okresie źle policzyłam dni płodne i myślałam, że już jestem po, jednak, po ponownym przejrzeniu kalendarza, okazało się, że nie. Od wczoraj zastanawiam się, czy wziąć tabletkę 72 godz, czy nie. Jak myślicie, jest ryzyko ciąży? Powinnam wziąć tabletkę? Jest to spora ingerencja w organizm, dlatego się zastanawiam...

Gość gość
jeśli użyliście prezerwatywy i ona była cała po stosunku to raczej nie ma szans. na przyszłość staraj się tyle nie pić to nie będziesz miała tego typu problemów.

Gość gość
prezerwatywa jest od tego że ma zabezpieczyć wystarczająco. Ja się tam z mężem kochałam w dni płodne i niepłodne i zawsze kończył we mnie i nigdy niespodzianki nie było (a problemów z płodnością nie mamy), ja bym nie panikowała

Gość aaaaaaalka
Dzięki za odpowiedzi. Rzadko mi się zdarza tak poimprezować, no ale niestety, zdarzyło się. Z reguły jestem bardzo ostrożna i dlatego tak panikuję. Ech...