Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaalka

PROBLEM pomocy

Polecane posty

Gość aaaaaaalka

Hej, W piątek w nocy uprawiałam seks z moim chłopakiem. Jak zwykle zabezpieczyliśmy się prezerwatywą.Jednak oboje byliśmy wstawieni, więc do końca nie wiemy jak wszystko przebiegało. Zwykle uprawiamy dodatkowo stosunek przerywany, ale nie pamiętam, jak było tamtego dnia. Na pewno nie doszło do stosunku bez zabezpieczenia, prezerwatywa też była cała po stosunku, żadnych uszkodzeń. To pamiętam. Następnego dnia okazało się, że ten dzień był końcem moich dni płodnych. Dlatego się denerwuję, bo nie do końca wszystko pamiętam z tego wieczoru. Nie wiem, czy w tym cyklu miałam owulację, nie zauważyłam u siebie jej objawów, ale wykluczyć tego nie mogę. Po okresie źle policzyłam dni płodne i myślałam, że już jestem po, jednak, po ponownym przejrzeniu kalendarza, okazało się, że nie. Od wczoraj zastanawiam się, czy wziąć tabletkę 72 godz tak na wszelki wypadek. Jak myślicie, jest ryzyko ciąży? Powinnam wziąć tabletkę? Jest to spora ingerencja w organizm, a mój reaguje na wszystkie, nawet najmniejsze zmiany, dlatego się zastanawiam...

Gość gość
kolejna nie mysląca dziewczyna rypiąca się.Po alkoholu otwierasz piczkę do r****nia.Kazdy moze cię przelecieć .Skąd ty mozesz pamietać o dniach płodnych.Reprezentujesz młode polki zależne od r****nia bez dobrego zabezpieczenia.Czy ty pamietasz ilu było tych chłopaków-może z całej gminy.

Gość aaaaaaalka
Bez komentarza. ;>

Gość gość
Ja bym nie brała tabletki 72h po. Skoro mówisz, że była prezerwatywa, to powinno być, ok, a inna sprawa, jeśli to był ostatni dzień płodny, to chyba też nie tak prosto o zapłodnienie. Myślę, że powinnaś zaryzykować i nie brać, a następnym razem bardziej uważać