Aguska65h 0 Napisano Sierpień 12, 2013 Witam.od paru dni staram się śledzić to forum i bardzo cieszę się że tu trafiłam.Postanowiłam coś napisać bo dzięki wam wszystkim dziewczyny(szczególnie dzięki zdesperowanej68 -to ja do ciebie napisałam e-maila) odzyskałam nadzieje że może moje marzenie się spełni.W kwietniu starałam się o zaświadczenie od ortopedy żeby pomniejszyć biust na nfz ,trafiłam na totalnego mruka pogonił mnie i powiedział że to moje fanaberie i nie wiem czego tak mnie zdołował że się poddałam.Dopiero jakimś cudem znalazłam to forum i zobaczyłam światełko w tunelu,chociaż i tak nie do końca wierzę że się uda.Mam rozmiar 65h i 29-30cm od mostka do brodawki i bardzo obwisły biust, więc boje się że mam za małe i mnie nie zakwalifikują do operacji.Mam zaświadczenie od rodzinnej o wskazaniach do operacyjnego zmniejszenia biustu i stare (z przed półtora roku) usg piersi oraz zdjęcia rtg jedne z 2007r drugie z kwietnia tego roku na którym tan wredny ortopeda nie stwierdził żadnych zmian( a na tamtym starym inny lekarz stwierdził) .Mieszkam w Lublinie więc do Łęcznej mam rzut beretem i konsultacje 22sierpnia jak będę po to dam znać jak poszło.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny PO i trzymam mocne kciuki za te przed !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach