Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uciazliwa dlugosc wlosow

Polecane posty

Gość gość

Witam...od zawsze nosilam dlugie wlosy,poniewaz jestem wysoka kobieta,a co za tym idzie-krotka fryzura niestety odpada.Sa juz naprawde dlugie(prawie do tyłka),podcinam je systematycznie,ale tak szczerze ,to mam juz ich dosc.Rzadko nosze rozpuszczone,bo przeszkadzaja w pracy.Kwestia tylko,jak je sciac?Nie chce pocieniowanych,zadnych paziow,itp.Zreszta czas juz chyba tez na wygodniejsza fryzure dla dojrzalej kobietki.Chcialabym cos zmienic,koloru tez nie moge,bo jestem brunetka,wszelkie pasemka sa bez sensu,bo mam za duzo pigmentu,wiec wszelka zmiana chyba nie dla mnie:p

Gość gość
Podciąć do połowy pleców i zrobić zaokrąglenie na kształt litery U. Jeżeli włosy są zdrowe to na pewno będą wyglądać dobrze. RZadko kobiety mają długie włosy.

Gość gość
A ja zapuszczam. Chciałabym mieć długie proste czarne włosy do tyłka :-P Są proste i czarne, ale jeszcze nie tak długie. Nie szkoda ścinać? To może zetnij tak za ramiona, normalnie na prosto.

Gość petra753
Zetnij do łopatek :) Ja miałam bardzo długie włosy jeszcze 3 miesiące temu. Również jestem wysoką brunetką, a włosy sięgały mi prawie do połowy ud, męczyłam się, aż w końcu zdecydowałam ściąć włosy do łopatek. Wygląda bardzo dobrze, można robić różne, ciekawe fryzury i jest o wiele lżej.

Gość gość
Albo do długości zapięcia stanika. Wtedy nie są ani za długie ani za krótkie, takie w sam raz. Można nosić proste rozpuszczone, a jak przeszkadzają to związać w warkocz. Pasemek broń Boże nie rób. Wyglądają okropnie.

Gość gość
Tak jak radzą poprzedniczki. Włosy proste do max. połowy pleców. Prostota jest zawsze w modzie i pasuje każdemu. Pamiętacie jak wszyscy farbowali włosy na borsuka bo taka była moda? A teraz to szczyt wieśniactwa. Proste włosy są eleganckie.

Gość gość
pudelek.pl/artykul/19746/nowa_fryzura_barrymore/ Borsuk i Ombre w jednym:D

Gość gość
Moj maz co prawda nie wtraca sie-ale kiedy wspomnialam o scieciu,ten grymas twarzy sam powiedzial za siebie:D..moze faktycznie zetne tak do plecow.Wlosy mam zdrowe,bo tylko raz w zyciu robilam trwala(o zgrozo).Tym,ktore zapuszczaja,zycze wytrwalosci,ja natomiast stwierdzam,ze bardzo dlugie sa niezbyt wygodne,ja sie mecze.