Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna 21

okres w ciazy

Polecane posty

Gość Anna 21

Kochalam sie z mezem 13,18,19,26 lipca i 4,11 sieerpnia,okres mialam wczesniej od 13 do 18 lipca. Dzis 11 sierp dostalam, okres jak to mozliwe?? robilam test ciazowy i nic, czy mozliwe bym bylaa w ciazy?wczesnej

Gość gość
skoro dostałaś miesiączkę, a testy negatywne, to w zadnej ciąży nie jesteś

Gość Anna 21
ale dziwi mnie, tom bo 26 lip to raczej moj dzien plodny, a przeciez of stosunku nalezy czekac od 14 do 21 dni, a np 4 sirep to bylo nie dawno, wiec testu i tak bym jeszcze nie mogla zrobic, dodam ze ten okres jest bardzo bolesny i jakis dziwny

Gość gość
kochałas sie z mezem w czasie miesiaczki to niesmaczne i niehigieniczne po pierwsze po drugie w ciazy nie jestes

Gość gość
kobieto zdrowa para ma 25% szans na ciąże uprawiając seks w dni płodne, wiec nie wmawiaj sobie czegoś, czego nie ma

Gość Anna 21
nie w okres? tylko okres pare minut po stosunku dostałam jak już, a moje pytanie czy mozna dostac okres bedac w wczesnej ciazy np?

Gość gość
nie, nie można mieć miesiączki będąc w ciązy, miesiączka to złuszczanie się błony śluzowej macicy ( czyli endometrium), po tym jak nastąpiła owulacja, a do zapłodnienia nie doszło

Gość gość
I naprawdę uważasz że jak tylko będziesz uprawiać seks w dzień płodny to zajdziesz w ciążę? Jakby to było takie proste to kliniki leczenia bezpłodności by zbankrutowały, niektórzy bez żadnych zdiagnozowanych problemów medycznych starają się latami... Masz normalny okres (nawiasem mówiąc- w ciąży może być czasem krwawienie, ale nie okres!), test negatywny więc nie wiem co Cię dziwi, że nie zaszłaś w ciążę przy pierwszej okazji?