Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmobilizowana233

Głodówka

Polecane posty

Gość zmobilizowana233

kto rozpoczyna ze mną głodówkę bd nam raźniej piszmy o naszych postępach, ja rozpoczęłam dzisiaj :) DO BOJU !! DLA LEPSZEGO ŻYCIA :]]]]]

Gość Olcia Dubicka
Raczej dla beznadziejnego życia powinnaś napisać. Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ... Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość Grażka W
Ja tez nie popieram głodówki. Sama jestem przy kości, ale nie zdecydowałam się na ten rodzaj „odchudzanie”. Jestem na diecie od dietetyka i całkiem ładnie chudnę. Już ubyło mi 15 kilo w kilka tygodni. Ale teraz postanowiłam się wesprzeć i kupiłam sobie dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://dermalab.pl/130,slimette.html . Do tego dołączę jeszcze więcej ruchu i za parę tygodni znów mi kilkanaście kilo ubędzie.

Gość gość
Ja rozpoczynam, ale jutro kończę, bo robię to tylko ze względu na badania :) Przerabiałam odchudzające głodówki jako nastolatka - efekt był taki, że spowolniłam sobie metabolizm i przytyłam jeszcze więcej niż schudłam. Nie idź tą drogą, bo będzie jeszcze gorzej.