Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość matylda78

Trudna decyzja

Polecane posty

Gość matylda78

Mam 35 lat. Zawsze chciałam mieć dzieci, jednak zależało mi, aby ich ojcem był dobry, odpowiedzialny człowiek. Mogłabym mieć dziecko sama, ale to byłby spory egoizm. Od kilku lat jestem z kimś, kogo bardzo kocham, ale on nie do końca przekonany jest co do dziecka. Nie wrobię go w to, ale zastanawiam się jak długo mogę zwlekać. Kiedyś lekarka powiedziała mi, że jeśli mężczyzna nie chce dać kobiecie dziecka, to powinna znaleźć innego. Jednak ja nie chcę innego. Nie chcę nikogo krzywdzić, ani jego, ani siebie, ale przede wszystkim dziecka. Jestem świadoma zagrożeń, wiadomo, im później podejmiemy decyzję, tym ryzyko większe. Przeczytałam, że najważniejszy jest wiek biologiczny. Dbam o siebie, staram się dobrze odżywiać, nie palę od zawsze, lubię swoją pracę, ruch też nie jest mi obcy. Przeprowadzony test wykazał, ze mój wiek biologiczny to 26 lat. Często też ludzie tak oceniają mój wygląd. Jakie macie doświadczenia w tej kwestii? Która z Was zdecydowała się na dziecko w późniejszym wieku i urodziła zdrowe dziecko? Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować