Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna26lat

Jak zdobyc faceta

Polecane posty

Gość Joanna26lat

Chce zdobyć faceta- 29 lat, przystojny, inteligentny, bogaty, właściciel firmy, w której pracuje. Problem jest jeden....jego żona w lipcu tego roku wziął ślub. Od następnego tygodnia wraca do pracy (był w podróży po ślubnej Dubaj, Maroko, Wyspy Kanadyjskie, Chorwacja). Co mam zrobić żebybył mój? Moze Wy dacie jakieś rady

Gość gość
nigdy d****o nie bedzie twój bo jesteś pusta jak p********y bęben puste d****i ma się tylko na raz albo na zawołanie do r****nia :)

Gość Joanna26lat
Tam tylko mnie obrażają. A ja potrzebuje rady co zrobić żeby był ze mną.

Gość gość
On ma żonę jest szczęśliwy, więc po co niszczyć jego szczęście.

Gość Joanna26lat
Zakochałam się w nim jak tylko go zobaczyłam ten tajemniczy uśmiech, te niebieskie oczy, opanowany. Jak widziałam jak on dotykał, uśmiechał się, całował jeszcze wtedy jego narzeczoną na naszym szkoleniu to po prostu płakać mi się chciało.

Gość gość
Kochasz jego pieniądze nie jego.

Gość Joanna26lat
Kocham go a noego jego pieniądze. Pieniądze raz są a raz ich nie ma.

Gość gość
ale teraz pieniądze są i to je kochasz, zawsze prawda jest odwrotna do tego co kobiety mówią, kogo ty chcesz nabrać?

Gość Joanna26lat
Jak nie bedzie mial pieniedzy to taz bede go kochac.

Gość gość
Dziewczyno czy Ty siebie słyszysz? On ma żonę a Ty nie masz szans...nie pomyslałaś o tym że gdzyby był Tobą zainteresowany to by się tobą zainteresował jeszcze przed własnym slubem.Pomyśl trochę...

Gość gość
Nestety. Musisz sie z tym pogodzic ale spoznilas sie. Gdybys wczesniej zaczela sie starac to moze by cos bylo a teraz za pozno

Gość Joanna26lat
Zona w dzisiejszych czasach żona to nie kłopot są rozwody.

Gość gość
Czytasz ty sie ??? Nie klopot sie rozwoezc??? Po to sie bierze slub zeby zyc z druga osoba Bo sie ja KOCHA , ty go w ogole choc troche znasz? Rozmawialas z nim prywatnie chociaz raz? To sie do psychiatry kwalifikuje

Gość Joanna26lat
Rozmawiałam z nim kilka razy prywatne na szkoleniu. Jego żonie zależy tylko na pieniądzach jestem tego pewna. Bo niby dlaczego prywatny gabinet stomtologicziczny otwiera dopiero po ślubie i pewnie za jego pieniądze.

Gość gość
Ślub się bierze z miłości.

Gość ppracownica
Podnieca mnie jego opanowanie, spokojnosc. Przeciwieństwo jego żony bo ta cały czas się śmieje, cały czas coś robi, wpada do firmy jak tornado i od razu do jego gabinetu bez zapowiedzi, bez pukania. A wszyscy muszą pukac do niego tylko nie ona.

Gość ppracownica
Raz weszłam do niego ona siedziała u niego na kolanach twarza do niego i się calowali i widać namiętnie. Jak weszłam to ona zaraz zeszła z niego.

Gość gość
Puka się idiotko

Gość ppracownica
Dzisija weszlam do jego gabinetu żeby zostawić mu papiery a tam jej zdjęcie w ramce na biurku. Na tablicy gdzie są jakieś dokumenty a pod nimi karta w kształce serca zajrzalam do niej i było napisane ,,Miłości nie da się opisać, ale można ją pokazać. Pokazuje Ci codziennie jak bardzo Cię kocham i nigdy nie przestanę tego robić. Twój uśmiech sprawia, że mam lepszy dzień, Twoje oczy mówią mi jak bardzo mnie kochasz i niech tak zostanie. Chwilę z Tobą są piękne. Pamiętasz staruszków trzymających się za ręce w parku? Pamiętasz co powiedziałam ? Tak właśnie chce skończyć z Tobą. Kocham Cię skarbie". Zrobiłam telefonem zdjęcie tego co ona mu napisała.

Gość gość
Jesteś zwykłą d****Ą która rozbija małżeństwo.