Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna matka z UK

Do którego roku życia dziecka samotna mama może pracować tylko 16 godz w UK

Polecane posty

Gość samotna matka z UK

Jak w temacie. Jestem samotna matką,pracuje 37,5 godziny w tygodniu ale w godzinach popołudniowych. Mój 13 letni syn jest praktycznie sam od rana do późnego popołudnia. Czy mogę skorzystać z przywileju samotnych matek i pracować tylko 16 godzin w tygodniu?

Gość gość
Jak najbardziej tak. Tylko 16h tygodniowo i przysługują wszystkie benefity. Ja od dzisiaj jestem samotna matka:(((

Gość gość
kolejna ktora chce dostawac kase tylko za to, ze rozkraczyla nogi:O

Gość gość
też rozkracz zamiast zazdrościć!!!

Gość gigi gigi
czemu niestety?

Gość samotna matka z UK
Dziękuje za odpowiedź. A nie wiecie czasem do jakiego wieku dziecka z przywileju takiego można korzystać? Do tych co krytykują. Odkąd tu przyjechałam pracowałam na pełnym etacie. Pracowałam w niedziele,święta-jak przypadało. Jestem tu zupełnie sama i nie mogę liczyć na nikogo. Niestety zaczęły się problemy z dzieckiem-korzystaliśmy z porad psychologa. Szkoła sama zasugerowała abym postarała sie o pracę w niepełnym wymiarze czasu by móc dopilnować dziecko. Uważasz,że mam taki miód? Poszukaj ojca tego dziecka-zmuś go do płacenie bieżących alimentów,spłacenia zaległych (około 7 tys funtów) ,do równej opieki nad dzieckiem a będę pracowała nawet 40 godzin w tygodniu. DEBILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gigi gigi
nic się nie przejmuj - pracuj 16 godzin i bierz wszystko co ci się należy - po to właśnie benefity są - szczególnie dla kobiet w takiej sytuacji jak twoja!

Gość gość
zapytaj księgowej, albo sprawdź na stronie RC

Gość gość
i własnie przez takie szmaciska żadające!!!! kasy za to że nie potrafią trzymac nóg razem - angole wkrótce wypędzą POlactwo z Wysp :O