Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niemieckie dziewczyny naprawdę sa takie brzydkie

Polecane posty

Gość gość

jak uważacie?

Gość gość
sa brzydkie! najbrzydsze na swiecie!

Gość alfabravozeta
jedne za piękniejszych kobiet

Gość gość
gość - to ty chyba w Niemczech nie byles albo zaraz powiesz, ze wszystkie ladne w Dojczlandzie to Polki :D buhaha Moim zdaniem najbardzysze kobiety w Europie mieszkają w Grecji i Macedonii, fe :(

Gość gość
Stereotypy. Jedne ładniejsze, drugie brzydsze. Jak wszędzie.

Gość gość
Teraz to prawdziwych Niemek ze świecą szukać, na ulicach Turczynki, Polki, Rosjanki i różne mieszanki narodowościowe ;D

Gość aggi33
Bardzo ladne dziewczyny sa w szwecji, bylam tam w lutym w Sztokholmie, a na co dzien to mase pasztetow widze u siebie w UK ale, jest tez sporo pieknych, bardzo ladnych dziewczyn, z tym, ze to juz wyzsze sfery Niemcy: bylam tam pare razy, jak juz ktos raz powiedzial, roznie

Gość gość
Sa brzydkie, to chyba kwestia ducha narodowego, nie wiem jak kobieta mowiaca po niemiecku moze byc kobieca, moze w kategoriach sado-maso...

Gość gość
Najlepsze sa Polki z ich trzeszczacym jezorkiem :-D

Gość gość
mój mąż ,który często bywa w DE,twierdzi ,że Niemki mają :"ryje jak konie"...:(ale to jest opinia o dorosłych kobietach;a daaaawno temu,mój ówczesny szef,powiedział,że:Niemki jako dziewczyny są śliczne,ale później zaczynają żreć te hormony i od tego ich ciała robią się paskudne....:(

Gość gość
Ale porownywac Niemki z Polkami, to tak jak porownywac jabola z winem wytrawnym:)

Gość gość
Chociaz w sumie nie, Polki maja slodszy smak od Niemek, wiec to nienajlepsze porownanie... niech bedzie, ze sa jak pomarancze przy kartoflach:D

Gość gość
gościu powyżej, święta racja :)

Gość gość
niemieccy mężczyźni też sa okropni. Wystarczy że zobaczę takiego gdzieś w telewizji , a już po mordzie widać że to niemiec

moj maz od co jakis czas jezdzi do niemiec na szkolenia- mowi, ze tam lepiej nie patrzec na kobiety, od razu widac, ktora jest turystka.

Gość gość
ale to dziwne- europejki na ogół sa podobne do siebie i ładne, Tylko te niemki, jakby całkiem inny świat. madz- masz dobrze o tyle, że nie musisz sie bać o męża kiedy jest na takim szkoleniu;)

Gość DODOSLAWWA POLSKAAA
German girls look beter than Polish ;)

Gość gość
Ja zauważyłam, że Niemki może nie są brzydkie, co zupełnie inaczej ubrane i zadbane niż w Polsce. U nas każda nawet po 60 szkarada ma szminkę, bądź farbowane włosy, hennę itp. U nich kobiety nawet te młodziutkie prawie wcale się nie malują, farbują. Ubierają się raczej w ciuchy mdłe, stonowane, mało seksowne i odróżniające płciowo. Nie noszą za bardzo obcasów. Co do fryzur-mysie włosy, obcięte od gara. Takie państwo szarych myszek, w Polsce kobiety są bardzo kobieco ubrane, biżuteria, makijaże, obcasy, sukienki i spódnice, tam za bardzo nie.

Gość gość
Ale p...dolicie.... Niemki są ładne, mieszkam 10 lat w Niemczech i wiem co mówię. Oczywiście zdarzają się pasztety, jak wszędzie. Polki też może i urodziwe, ale jak widzę tandetne opakowanie z bazarku to mnie skręca.

Gość gość
Ale czysciejsze na pewno :-D

Gość gość
Polki i kobiety we wschodu sa ładniejsze w tym względzie ze się kobieco ubierają niemki nie sa brzydkie tylko po męsku ubrane i tak zadbane , a końskie gęby zdarzają się wszędzie nawet w Rosji ;)

Gość Były pracownik W Bawarii
Najładniejsze?POLKI!!Duży sklep w Itendorfie,6 kasjerek,jedna najładniejsza z delikatnym makijażem,reszta upudrowane,wypaćkane pućki.Kim była?Z Warszawy.Polka.Reszta Niemki,Tuńczynki,i inne tam.Całuski dla Wszystkich Polek.

Gość KALINA 59
Ilu panów uważa że niemki są lepsze od polek ? I czy są ładniejsze ? I przedewszystkim czy madrzejsze ? Panie tajne chciały by wiedziec ? Jak panowie cudzoziemcy uważają ?

Gość KALINA 58
No czekam na odpowiedź co panowie napiszą ? Przeciesz myślicie mózgiem panowie niemcy ? Które kobiety wolicie ? Gosposie ? Czy strojnisie ? Wiecie o jakie chodzi ? Te co was często w balona robią panie ? A teraz Dobranoc .

Gość Były pracownik W Bawarii
Hejka.Co do ostatniej mojej wypowiedzi.W Niemczech też są ładne dziewczyny.Dwie poznałem.Harakter fajny,Półki też są ładne.Fajne przed ślubem,ale po?Nakierowane przez mamusie,brak własnego zdania,awanturnicze.Kończy się romantyczność,wrogie nastawienie do rodziny.Tak jest u mnie niestety. Może w Niemkach jest większy romantyzm.Polki patrzą na konta,auta.Mam 10 lat małżeństwa za sobą,i jedno pytanie.Czy to napewno ta na całe życie.Wpis do zastanowienia.

Gość gość
nie, to durny stereotyp.Jak wszędzie są i ładne i brzydkie.

Gość KALINA 45
Ja kicia nie jem zadnych hormonow ! Jedynie duzo tlenu potrzebuje bo upaly mnie wykoncza ! I wiecej wody ! Kolejna pelnia mozna zwariowac ! Nie znosze takich upalow jak blisjo 38 stopni plus sluby niemieckie ! Potrzebuje tlenu a na wieczor juz nie mam tlenu tylko goraca i duchota w kazdym pomieszczeniu ! Mozna sie wykonczyc ! Ja jestem kicia ktora potrzebuje tlenu bez tlenu jestem martwa ! Jak ryba ! Tej zwariwanej pogody nie wytzymam ! Ide wypic lodowate mleko w tedy czuje sie lepiej !,galaretke jutro sobie zrobie aby przezyc upaly do 40 stopni !