Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niemieckie dziewczyny naprawdę sa takie brzydkie

Polecane posty

Gość KALINA 45
Lalunie katolickie .pani niemiecka to zna ! Duzo o nich slysze od moich rodzin niemieckich ale z tradycji radzieckiej przed wojna ! Wiec za bardzo za tymi paniami obcymi nie przrpada pani niemiecka cudzoziemska pieknosc ! Na ich temat to slysze co i raz ze jedna wyportkowala fqceta ,nadtepna wyportpwala faceta i zwiazala soe z nIvzycielem ! To dluga historia ! Kolejna pani katolicka zucila faceta dla bmv to to juz jest hore ! Dla bryki ! Nastepna pani katolicka wyportkowala faceta bo cos nie bylo z nim tak ! Ubzdurala sobie ze jest alkoholikiem ?moze ona jest alkohokiczka !,nastepna pani katolicka zucila faceta dla nastepnej bryki itd .dziwne kobiety wszystkie patrza na pieniadze ! Inna kicia juz urodzila to fajnie ! Wiecej obowiazkow bedzie miala ! Jutro juz poniedzialek duchota ! Z now cos,nie dobrego sie stalo na dyskotece ! Jutro powtorza w wiadomosciach !

niemki nie sa brzydkie, ale nie sa zadbane i sa dosyc meskie i dominujace. zwykle tez bardzo latwo sie zloszcza. wiem, bo mieszkam w niemczech

Gość gość
Polki mieszkające w niemczech wyglądają tak samo, też takie Helgi tylko bardziej umalowane :-D

Gość gość
Niemki się nie malują ? 90 % łeb umalowany na blond

Gość gość
No i Niemki sa bardzo złośliwe , Polki ukrainkom w polsce nie dokuczaja ale Niemki lubią się podwalac do Polek , np jakieś złośliwości itp , nie wszystkie oczywiście sa też miłe ale wlasnke zdarzają się takie mało przyjemne kobiety , np do mnie miała coś jedną , ładna była z twarzy ale gruba i mocno wymalowana

Gość gość
A co do urody to Niemki nie są brzydkie tylko maja nadwagę 90 % i sie dziwnie ubierają , nawet jak się ubierają elegancko to jakoś tak "meskawo " no i lubią przesadzać , np blond włosy platyna , ostry makijaż , zrobione silikony , jak lalki z sex shopu , są też miłe Niemki ale one sa mile w taki " oschly sposób " ze nawet jak mówią do Ciebie z sympatią to się zachowują jak roboty , nie okazują uczuć , wszystko komunikują " na sucho "

Gość gość
Nie są :)

Gość KALINA 45
Nie wypowiadam sie na ten temat ,pani tajna metodystyczna wczoraj fatalnie sie czula myslalam ze bedzie po mnie Bog ponownie we mnie uderzyl az mi tchu brakowalo ! Przeziebilam gardli mocno ale to nic ale mam ponownie oddech ! juz dochodze do siebie musze cieplo herbate wypic i zjem sniadanie z rodzina !ale mocno dzis grzmialo musze wziasc tabletke abym sie gorzej nie pocxula jak wczoraj !

Gość KALINA 45
Kicia m przegladne nowe przepisy potem mnie kurs czeka ! Podobno poziomu jezyka jest az 6 jestem na drugim pozimnie szprecha siora inna kicia tez ! Jestem prWie najmlodsza kicia ale starsza od dwoch kic ! Jak sie umi jezyki to mozna sie z kazdym dogadac i lepiej o prace ! W polsce nie masz znajomosci jestes nikim !bo przyjmyja w polsce tylko po znajomosciach ! Kicia najmlodsza musi sid wciagnac w kuchen ,obowiazki zeby wszystko,na czas zrobic ale w przyspieszonym tepie wprawic sie po dojczu ! Roeniez zapoznawac papiery !

Gość KALINA 45
Wruce kicia do szprechen jak goscie odjada ! Wiecej czasu bede mialA. Geburstagow w czesniej juz odwiedzalam teraz kicia prawie najmlodsza nie musi !kwiatow nie musze podlac bo mocno zlalo !jagody dojxewaja kicia prawie najmlodsza przekasi !

Gość KALINA 45
Ide ja kicia przekasic cos ? A potem poczytam ! Szprechen