Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ciekawe jaki procent kobiet i mężczyzn nigdy nie będzie mieć partnera

Polecane posty

Gość gość
W Polsce 5% facetów i 3% kobiet

Gość gość
mężczyzn raczej z 10-15% z różnych powodów kobiet ok w młodości z 5% po 30 z 20% (głównie z powodu wygórowanych wymagań)

Gość gość
Takie tylko moje przypuszczenia

Nie wiem ile procent, ale wiem, że ja i Dawny Cream się do tego grona będziemy zaliczać, jak do końca tego roku się nie spotkamy z drugimi połówkami, których nie mamy narazie.

Gość gość
żal mi was chłopaki..ludzie po 50-60tce maja więcej szans na poznanie partnera niż wy np. mama mojej kolezanki wdowa spotyka się teraz z wdowcem a wy musicie miec straszne defekty charakteru skoro jesteście prawie o połowe młodsi i nikt was nie chce (mówię o defektach charakteru, bo jesli chodzi o wygląd to kazda potwora znajdzie swego amatora, więc jesli nie ma amatorek na was to znaczy że wasz charakter jest beznadziejny)

Gość dawny cream
jasie wizualnie nie podobam a jak wiadomo po co kogos poznawac skoro sie nie podoba z wyglądu?

Gość gość
byłam z facetem ktory Z wygladu jest tylko trochę ładniejszy od diabła :P:P ale ujął mnie poczuciem humoru, pewnością siebie i tym że miał zawsze pełno ciekawych pomysłow na spedzenie czasu. nie można sie było z nim nudzić. Ty poniewaz nie masz takich cech wyglądu ktore jak ci sie wydaej sa preferowane przez kobiety, zaslaniasz te cechy charakteru ktore moglyby przyciagnac panie. kobiety lubia pewnych siebie kolesi a ciezko byc pewnym siebie jak sie uwaza za gorszego. popracuj nad samoocena, jedynie zmiana charakteru moze pomc jak sie nie ma wygladu:P

Co Ty dziewczyno wypisujesz??!! Nigdy nie widziałaś diabła, i nie życzę tego Tobie. Nigdy żadnego człowieka nie porównuj do diabła!!!!

Charakteru nikt nie zmieni. On się nie zmienia, tylko uroda przemija. Uważam, że Dawny Cream na w porządku charakter.

Gość gość
kazda potwora znajdzie swego amatora ale nie dla każdego amatora starczy potworów. zauważ, że w młodszych latach na jedną kobietę przypada kilkoro facetów a później sytuacja się odwraca

Gość gość
to takie powiedzenie jakbyś nie zakumał, w diabła jako takiego nie wierzę :P charakteru całego zmieć się nie da ale pewne zachowania postawy mozna, można tez nauczyć sie lepszego radzenia sobie w kontaktach z innymi ludźmi a chyba tego wam brakuje:P

Gość gość
nie tylko w młodych latach mniej kobiet niż mężczyzn to jeszcze do tego kobiety lecą na starszych to potęguje liczbę młodych samotnych facetów.

Nie patrz na ludzi z góry, dobrze?! Diabeł istnieje, tylko Tobie założył klapki na oczy, byś go nie widziała i wierzyła, że go nie ma.

Nie patrz na ludzi z góry, dobrze?! Diabeł istnieje, tylko Tobie założył klapki na oczy, byś go nie widziała i wierzyła, że go nie ma.

Gość Taki_jeden_123
Beruthiel sorki, ze tak zapytam, ile masz lat?? :)

Gość Taki_jeden_123
Walkę szatanowi ułatwia to, że wielu ludzi nie wierzy w jego istnienie

2013-08-12 22:40:56 [zgłoś do usunięcia] gość to i tak nie zmienia faktu, że autor topiku i jemu p[odobni należą do 2-5% osób, ktroym nie dane będzie poznać partnera, ponieważ mają zryta psychę ---------------------------- Mów za siebie.

Gość AVE   SATAN
'ale to wy nie macie partnera wiec to o czyms swiadczy jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif to wy jestescie nieatrakcyjni albo fizycznie (co moze ale nie musi byc prawda) albo ze wzgleduy na charakter ( co jest bardziej prawdopodobniej) spoko kosciol was przygarnie" x x x WTF

Gość gość
up upp up upp up up upu pu pup pu pup up puu puu puu puuu puuuu puuuuu puuuuuu puuuuuuu up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuu ppp

Gość gość
up upp up upp up up upu pu pup pu pup up upp upu upp uput uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuut uuu uuuuprr uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuur uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up uppd upu upp upu uuu uuud uuuup uuu uuur ppp up upp up upp up up upu pu pup pu pup up upp upu upp uput uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuut uuu uuuuprr uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuur uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuu ppp up upp upu upp upu uuu uuu uuuup uuu uuur ppp

Gość Dla BLE BLE
---------------------- ---------- --- --- ------- ----------- ------------------- -----------------------