Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rezygnacja z lekarza prowadzacego ciąże

Polecane posty

Gość gość

hej . dziś byłam u innego lekarza ponieważ miałam problemy z ciaza a moj lekarz prowadzacy nie odbierał telefonu. i sie dowiedzialam zeby lepiej zmienic lekarza poniewaz zle wyliczyl mi kolejna wizyte i nie ma uprawnien na usg genetyczne a robi. mam pytanie czy jak zadzwonie do niego i powiem ze rezygnuje z jego prowadzenia ciazy to bd odpowiedzialne czy lepiej jechac osobiscie?

Gość gość
ja wpolowie ciazy przenioslam sie do inego lekarza. a olalam lekarza nic nie powiedzialam.

Gość gość
serio nic nie powiedzialas? :) ja wole byc uczciwa i powiedziec ze rezygnuje. a mam powiedziec ze niestety rezygnuje czy jak?

Gość gość
bo mnie starszyl ze dziecko jest male jak na wiek ciazy. wkurzylam sie i poszlam do innego prywatnie- uspokoil mnie ze z dzieckiemwszystko ok. i tak bylo corka urodzial sie zdrowa.

Gość gość
Ja też w 21 tygodniu zrezygnowałam i nic wcześniejszemu nie mówiłam.A po co masz informować poprzedniego? To Twój wybór masz prawo w każdej chwili zmienić lekarza.

Gość gość
no widzisz lekarz a lekarz jest inny a ten moj nie ma uprawnien na usg genetyczne a wczoraj mialam ciemne uplawy i dzwonilam i nie odbrieral tel ;/

Gość gość
No ale z czego chcesz się tłumaczyć???Nie idziesz już do niego i tyle...żebym to miała takie problemy jak Ty :D

oj daj sobie siana, dla niego jesteś po prostu kolejną pacjentką. Myślisz że będzie się przejmował? Z tysięcy powodów możesz iść do innego lekarza i nikomu nie musisz się spowiadać. Moja koleżanka w tym m-cu również zrezygnowała z wizyt u lekarza prowadzącego jej ciążę od początku, bo nie potrafiła się z nim po prostu dogadać. I więcej się u niego po prostu nie pokazała. Poszła do innego i zaskoczyło, zrozumieli się i już u niego zostanie.

Gość gość
On nawet nie zauważy że mu jedna pacjentka odeszła :)

Gość gość
kochane jestescie:* to jest moja pierwsza ciaza wiec jak kazda z was chcemy jak najlepiej dla naszego maluszka

Gość Katia 8778
Tylko czy nie będziesz mieć potem problemu żeby uzyskać to zaświadczenie (do becikowego) że od początku ciąży jesteś pod opieka lekarza? Podobno są z tym czasami problemy??

Gość gość
byłam u tego mojego w 6 tygodniu ciazy i mam te usg i na papierze ze ciaza i mam taka karte ciazy no i dzis tez bylam u innego przez te plamienie wczorajsze i tez mam na papierku ze ciaza usg zdjecia to mysle ze chyba nie bd problemu

Gość Katia 8778
To dobrze, bo jakaś dziewczyna kiedyś pisał, że zrezygnowała z lekarza i to prywatnego, a potem on jej nie chciał tego zaświadczenia wystawić, bo to, że masz dowody, że byłaś to dobrze, ale w Mopsie interesuje ich formalne zaświadczenie, a nie usg :( Ale pewnie to był odosobniony przypadek z tym wrednym lekarzem :)

Gość gość
Przecież wszystko ma zapisane w karcie ciąży więc problemu nie będzie z zaświadczeniem :)

Gość gość
no mam nadzieje ze ja nie bede miec z tym problemow :)

Gość gość
Każdy inny lekarz na pdst. katry ciąży wystawi takie zaświadczenie

Gość gość
ciesze sie ze mi pomoglyscie. to mam mu pwiedziec przez tel ze rezygnuje ? czy jak byscie mu to powiedzialy?

Gość gość
Masakra...przecież wszystkie piszą,że masz nic nie mówić