Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przybylska ma raka

Polecane posty

Gość gość

to prawda czy guz trzustki to rak

Gość gość
jak ona teraz ma mieć chemie, matko co się dzieje takie młode osoby i takie problemy, przeciesz ona ma takie małe dzieci...

Gość gość
takie mlode kobiety.. a co pwoeicie na takie male dzieci chore na raka. Niestety takei czasy, sama chemia i stad same raki:( mam nadzieje ze uda sie wszystkim chorym na raka przezwyciezyc to dziadostwo

Gość gość
tak to rak, napewno, u niej w rodzinie to dziedziczne, jej tato zmarł jak miąła 16 lat:(

Gość gość
ciekawe niektórzy z raka wychodzą jak nergal, ale on chyba niemiał obciążenia genetycznego i może i rak był nie złośliwy, ale ja wiem że jak w rodzinie był przypadek raka to marne szanse, moja mama zmarła na raka-chłoniaka gdy miałam 3 lat, a wcześniej jej ojciec:(

Gość gość
Przykre. Podobno rak trzustki to najgorszy nowotwór Praktycznie nikt na świecie się z niego nie wyleczył Swayze/Jobs/

Gość gość
z tym rakiem też przegrała nasza aktorka Daria Trafankowska, mimo leczenia za granicą i kupy kasy, jaką wszyscy na nią zbierali. Swayze, Jobs i inni to samo... Jeśli to rak trzustki, to dziewczyny nie ma do max dwóch lat:( Mam nadzieję, że to był jakiś inny guz!!!

Gość gość
dr. G. Askar wyleczył się z raka trzustki

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
moja znajoma tez zmarła na tego raka od wykrycia do śmierci pół roku

Gość gość
co do nergala to on miał białaczkę, czyli nowotwór ZŁOŚLIWY krwi w dodatku jeden z najgorszych rodzajów. minęło dopiero 3 ata od jego diagnozy więc wszystko może się stać. Co do Przybylskiej i raka trzustki, to jest to rzecz niewyleczalna na obecnym poziomie medycyny, głównie dlatego że jest on diagnozowany już w zaawansowanym stadium. Ale skoro badała się regularnie, to albo jest to stadium nie tak zaawansowane, albo nie jest to żaden nowotwór tylko guz nienowotworowy

Gość gość
ja mam 21 lat i tez podejrzewaja u mnie raka.. jestem po wycieciu guza po biopsji i czekam na wyniki..

Gość gość
straszne :(