Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawiczkiem ale

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat i chce to w końcu zrobić, boje sie, ale chce poznać kobiete która mi w tym pomoze moze tutaj taka sie znajdzie?

Gość piratflapjack
a w szkole nie masz koleżanek?

Gość Antykomunista
musisz byc niezly frajer hahahahaha loooser!

Gość gość
wariatko zjem twoja kupe ty brudna s.u.c.z.k.o

Gość gość
autorze powiem Ci, że byłem w podobnej sytuacji do czasu kiedy nie zdecydowałem się, podobnie z resztą do Ciebie, szukać pomocy u ludzi w internecie. Tylko robisz jeden błąd, ogłaszasz się na forum gdzie większość osób jest tylko po to żeby pożartować z innymi lub z innych. Jeśli dalej szukasz to wejdź albo tak jak ja na mynago pl albo na zbiornik czy coś i tam próbuj.

Gość sylvvvvvvvv
pozostaje Ci tylko własna dłoń lub sztuczna c*pka, bo widać, żeś niedorozwój, buaaahhhhaaa

Gość gość
znajdz sobie dziewczyne na fotka.pl czy innym portalu gdzie jest pelno dzienczyn. wybierz sobie wiek, miejsce zamieszkania itd i se mozesz wybrac jak na allegro. znajdz taka co nie ma chlopaka, przewaznie sie tym chwala. jak nie to nie maja. i zacznij pisac na czacie czy mejlami, potem sie wymien numerami pisz jej sms , kobiety to uwielbiaja. potem wymiana fotek i itakie tam. a wrescie spotkanie :) a potem to juz leci :)

Gość gość
jestem gejem i pokaze ci fajny swiat napisz alieksijwornisu@gmail.com

Gość gość
znajdz sobie dziewczyne na fotka.pl czy innym portalu gdzie jest pelno dziewczyn. wybierz sobie wiek, miejsce zamieszkania, kolor oczu wlosow itd i se mozesz wybrac jak na allegro. znajdz taka co nie ma chlopaka, przewaznie sie tym chwala. jak nie to nie maja. i zacznij pisac na czacie czy mejlami, potem sie wymien numerami pisz jej sms , kobiety to uwielbiaja, im wiecej piszesz tym lepiej.... a wrescie spotkanie :) a potem to juz leci :) taka rada. szukaj tych co wygladaja na smutne ;) dzieki Tobie juz nie bede smutne na zdjeciach :)

Gość gość
cyt. gość jestem gejem i pokażę ci fajny świat napisz alieksijwornisu@gmai.com Chłopie, po tym, że podajesz e-mail widać, że Ci brak normalnego seksu na dekiel walnął, zatem skoro jesteś gejem/ciotą, to kup se dildo i wal w swojego d**ala aż Ci ogień z d**y buchnie