Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vabien

Dlaczego zabrania mi cesarki

Polecane posty

Gość gość
mnie tez przymuszali do rodzenia naturalnego bo to zdrowe dla dzieciatka.... Teraz moje dzieciatko ma 11 lat, od niedotlenienia spowodowanego długa akcja porodowa- i tak zakończona w końcu CC, bo inaczej umarłabym- nie było najmniejszego postepu- jest uposledzony w znacznym stopniu, nie mówi, jego rozwój jest na etapie ok. 1,5 roku... mieszkam z nim sama, bo maz poszedł w długa, prawie w ogóle nie wychodze z domu, bo nie mam jak... Takich osób jak ja jest zatrzesienie, lekarze za nic nie odpowiadaja, zniechecaja do ciec cesarskich bo one kosztuja, wiekszosc zon lekarzy ma jednak te ciecia - pomyslcie troche....

Gość gość
A ja nie rozumiem problemu . Czy twój mąż decyduje o takich sprawach ? Jesteś niepełnoletnia ? Jesteś dorosła i chyba potrafisz sama decydować ? Twój mąż niewiele będzie miał do powiedzenia niestety i jeżeli zażyczysz sobie cc a masz taką możliwość to ją dostaniesz bo nikt twojego męża o zdanie nie będzie pytał, nie ma nawet takiej opcji w formularzach, liczy się jedynie pacjent który decyduje sam za siecie jeżeli jest świadomy i poczytalny.

Gość Vabien
wifigdansk Mieszkamy w Grecji i tutaj w prywatnej klinice zaplace za cc na zyczenie 250e ze znieczuleniem zewnatrzoponowym

Gość gość
a mezus pewnie grekus bo polak nie zabronilby swojej zonie cesarki :-O

Gość gość
a mezus pewnie grekus bo polak nie zabronilby swojej zonie cesarki :-O

Gość gość
ale ja miałąm szczęście,że w publicznym szpitalu miałam zrobione cc na życzenie za darmo

Gość gość
Ponieważ idiotko jedna z drugą w naszym Kraju po jakiejkolwiek operacji można kopnąć w kalendarz 10x częściej niż w innych, prawdopodobieństwo ponad 10%, nie ma zamiaru sam zostać z dzieciakiem maleńkim bo dzieciak to duże obciążenie i mniejsze szanse na nową babę... Dlatego! :-)

Gość wifigdańsk
Vabien a no widzisz u nas tak nie jest znaczy w Polsce nie mozna sobie cesarki zażyczyć za doplatą. no ale skoro u was jest taki luz to moze zdecydujs ię na urodzenie siłami natury ze znieczuleniem zewnątrzoponowym? wowczas bedziesz czula skurcze-co wazne jest jednak mimo wszystko dla dziecka i wogole podejrzewam ze tez ma duzy wpływ na zdrowie kobiety (szybsze dochodzenie do siebie) ale co najwazniejsze nie bedziesz czula bólu! ja rodizlam 2 razy sn. bez znieczulenia i przyznam ze do przyjemnych to nei nalezało,wręcz chwilami myslalam ze juz tego nie wytrzymam i dosłownie umrę z bólu.

Gość gość
Polak nie zabronilby cesarki? Dobre :D