Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekstremalny IM

Mam zone a kocham inna

Polecane posty

Gość gość
nie masz zasad,nie szanujesz rodziny skoro wbijasz jej nóż w serce

Gość gość
ciekawie ludzie piszą, co jeden to inne zdanie ale najbardziej mnie rozwaliła ta co pisała że jak się żonaty spotyka z inną kobietą to już jest zdrada/randka :D no proszę was, ja mam gdzieś z 10 razy więcej kolegów niż koleżanek i często się z nimi widuję, już nie mówię że w pracy, mój przyszły mąż musiałby chyba non stop mnie śledzić czy go czasem nie zdradzam...

Gość I dont care i dont care
Wszystko jest niby takie jasne w Twoich zeznaniach, ale na 100 % gdyby w tym temacie dopisała się Twoja żona, zmeniłoby to nieco obraz, który nam przedstawiłeś. Każda historia ma tyle wersji, ile osób, więc dla pełnego poglądu na sytuację trzeba by było jeszcze wypowiedzi żony. Wtedy można się ustosunkować, bo narazie to mi aż tak przejrzyście nie wygląda.

Gość Ekstremalny IMM
Jesli chodzi o moich rodzicow, mieszkaja w innym miescie, wiec nie sa u nas na codzien. Kiedys mama zadzwonila, gdy akurat bylem po tegiej awanturze z zona, co bylo slychac, wiec sie zorientowala i zaczela dopytywac. Powiedzialem, ze nie jest u nas najlepiej. Doradzila spokojna rozmowe, no ale widzicie, jak moge z zona rozmawiac, jak ona nie widzi problemu i ma to wszystko gdzies. Ja nie mam zasad? W takim razie na pewno ma je moja zona. Ja nie szanuje? A ona szanuje rodzine, czyli mnie majac mnie gleboko gdzies i dziecko, przy ktorym rzuca k***ami i buntuje je przeciwko mnie? Dawniej nie lubilem wychodzic z domu towarzysko, wolalem zjesc obiad z rodzina, pobawic sie z dzieckiem, w ciszy i spokoju z bliskimi. Zona odwrotnie. Najpierw wymyslila, ze ja sie jej wstydze przed ludzmi, bo przytyla. Phi. Potem mowila, ze ona sie nie spelnia towarzysko i czuje jak kura domowa. Wiec sie nagialem i zaczelismy wychodzic. Ale spotykalismy sie tylko z jej znajomymi...

Gość gość
Poznalem dziewczyne w np. W polowie tamtego roku a teściową pod koniec roku. I stalo się. .. na poczatku tego roku teraz kupilismy mieszkanie dziewczyna nic niewie mieszkamy razem we troje ja delikatnie odsunolem sie od dziewczyny a omc tesciowa od męża ale strasznie zaczela grac niby chce troszke go naciągnąć a niby uspokoić i musi grac ja też. .. ale wlasnie spedzila z nim kolejny weekend wrucila jak zawsze wieczorem i rano wstalem zszedlem na dol o 6i jej juz niebylo a do pracy ma np. Na 10.. i teraz zrobilem wojne telefoniczna ona jest w pracy i teraz prubuje mnie udobr****c bo powiedzialem jej że pojade do niego.. ale niestety nie mogę tego zrobić bo mloda sie by dowiedziała choc itak podejzewa.. ale mimo to nie może dowiedziec sie w taki sposób. . Jak zrobic zeby" omc" ulegla mi i bardziej odpychala hmm bylego.. wiem ze to potrzeba czasu ale ja sie wykoncze :( pozdrawiam czekam na odp. Przy kawie nie w domu.. a moze wyjechac na tydzien lub dwa a puzniej sprostowac ze niby do bylem w delega ji...

Gość gość
Halo jest tu ktoś? ??:(( macie jakies rady potrzebuje ich dużo i szybko:(( "gosc" co pisze o omc:(

Gość gość
Ja to w ogole nie rozumiem, o co chodzi. Krecisz jak mlyn i potrzebujesz rad, wez sie ogarnij. Tutaj sprawa sie rozprowadza o rodzine i o szczescie tego faceta- extrema. Wyjazd.

Gość gość
co z tobą ,ekstremalny,czemu milczysz,co?

Gość Ekstremalny IMM
Nie uwierzycie. Stalo sie cos strasznego. Awantura jak nigdy. Moja zona zaczela wywalac wszystko z szaf, potlukla sporo zastawy. Dowiedzialem sie, ze jestem zlem calego swiata i zmarnowalem jej zycie. Wyszla, powiedziala, ze nie wroci. Nosz k***a mac! Co za pieprzony swiat!!!!!!! Za jakie grzechy ja sie pytam????

Gość gość
:)) o matko potłukła , co za @

Gość dfghjkjvbhjkl
szkod tej zastawy :classic_cool: a coś nawywijał ;-)

Gość Ekstremalny IMM
Caly czas to samo! Tym razem, jak i kazdym innym o pietryszke! Szlag mnie trafia!!!!!!!! Za jakie grzechy powatarzam, za jakieeeee????? :/

Gość idzie juz do szkoł
z facetem bedziesz spał i sie do niego przytulał :D

Gość Ekstremalny IMM
Jeszcze Ty podszywie w*********j stad!!!! Mam tak dosyc, ze Cie za chwile rozniose!!!!! Wyjazd geju!!!!!!

Gość gość
Och lala cudowna ciekawe jak bys lali zrobil dziecko to jak by tanczyla czy nadal bylaby taka skromniusia ,cudna itp ciekawa jestem jak lala by sobie poradzila z pogodzeniem tego i ty rowniez moze zaczal bys sie rozgladac za nastepna cnotusia lalusia.Zone postrzegasz w najgorszy sposob teraz bo nie myslisz glowa...

Gość gość
ekstremalny juz lulasz czy zona cie "rozniosla"

Gość Ekstremalny IMM
Nie lulam ! Ale rozniosla...

Gość gość
to moze bys ja przytulil i powiedzial kilka milych slow jak kiedys gdy ja poznales na pewno tego jej potrzeba...

Gość Ekstremalny IMM
Obrazila mnie zbyt wiele razy!!!

Gość gość
nie przesadzaj a ty jestes swiety?

Gość gość
no i co ucichles

Gość Ekstremalny IMM
Ja nie buntuje dzieciaka i nie trzaskam talerzami! Pozdrawiam

Gość gość
moze w ten glupi sposob chce zwrocic na siebie uwage

Gość gość
rowniez pozdrawiam i w ogole nie zycze ci najlepszego z ta "cnotka" zejdz na ziemie szkoda ze zona nie moze sie wypowiedziec bo zawsze sa dwie racje

Gość gość
Jak baba robi przy dziecku to co Ekstremalny pisze, tzn że jest skończona idiotkę. Świruska j****a. Nie ma usprawiedliwienia, a jak nie potrafi się powstrzymać to niech do psychiatry idzie

Gość gość
fakt , jesli awanturuje sie przy dziecku jest psychiczna

Gość gość
Ekstremalny napisz coś,czy to tylko prowo??

Gość gość
a co tak cicho?