Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinlublin

czy kochanki sypiają jeszcze ze swoimi mężami

Polecane posty

Gość marcinlublin

jak to jest??? sypiacie jeszcze dodatkowo w mężami??

Gość anielska kochanka diabla
no pewnie :P

Chyba zalezy od sytuacji z mezem ;) Sa kochanki ktore maja kochankow bo maz nie potrzebuje sexu lub nie dobrali sie pod katem temperamentow ;) I sa kochanki, ktore sypiaja z mezami, a kochankow maja do dodatkowego umilenia czasu :P Np z nudow ;)

Gość nn on
pewnie wtedy gdy przestanie boleć je zmasakrowana przez kochanka c*pka ;) tak se teoretyzuje... ;)

Gość gość
I to nawet czesciej niz wczesniej,bo jest takie poczucie winy i wtedy jestesmy milsze i bardziej dbajace o potrzeby meza

Gość gość
no jasne, raz nawet tej samej nocy spalam z kochankiem a pozniej z mezem :P ale się bałam, żeby mąż się nie skapował, że c*pka już tego dnia była r*****a :D

Gość gość
Zielona a skąd ty możesz to wiedzieć?ostatnio pisałaś że nie miałaś kochanka,wiec na czym swoje opinie opierasz?

Gość gość
mam kochankę i ona mówi mi że odkąd ją dymam nie sypia z mężem, czyli ponad pół roku. Jest mi to obojętne czy z nim ma sex czy nie.

Gość gość
Jak to jest z facetami? Najpierw przelecą kochanke a potem co?do żony udają kochanego mężusia. Jak smakuje seks z żoną po kochance?

Gość gość
pewnie że tak, :) udajemy przykładnego mężusia

Gość gość
ciekawe czy mężusiowie się niczego nie domyślają :) lizac c*pkę zony gdy godzinę wcześniej pieprzył ją inny kutasik :) , albo całowć usta które wczesniej ssały :)

Gość gość
ciekawa jestem jak smakuje żona po kochance?

Gość gość
tak samo jak przed, kochanka i żona to dwie odmienne historie

Gość gość
Najpierw ida pipke umyje a pozniej z mezem do lozku a w lozku to juz wiadomo pozwalam mu na wszystko dla dobra sprawy

Gość gość
no tak :) pozory muszą być :) zachowane, tylko co w przyjemnością ??

Gość gość
Mnie podnieca mysl ze maz caluje mnie po w*******ej przez kochanka c*pce.to moj dozgonny sekret.maz nigdy nie wyczuwa spermy a juz kilka razy kochalismy sie zataz po sexie z tym drugim.

Gość gość
Z mezem to robie z obowiazku bo mu slubowalam ze mu bede dawala,a przyjemnosc czerpie z kochanka

Gość gość
moja luba kocha się z mężem raz na miesiąc :), podobno wredny z niego facet :) a w ten dzień kiedy będzie z nim spała zawsze chce żebym doszedł w niej - mówi że to zemsta za zmarnowane lata :)

Gość gość
swoją drogą to kobiety są bardzo perfidne :) żeby takie numery wywijać :)

Gość anka od dawna kochanka
ale mi się zrymowało:P mnie też podnieca mineta męża po seksie z kochankiem:P hihihihi nigdy nie wyczuł:P wkłada mi palce i liże pipkę a parę godzin wcześniej spuszczał się w niej inny:P to mnie niesamowicie kręci.... dlatego tak angażuję spotkania z kochankiem żeby później mieć seks z mężem , nieraz mnie jeszcze pipka boli po seksie z kochankiem hihi a męzowi mówię "delikatnie kochanie" hihi

Gość gość
Wlasnie jedna para ,na SU pokazuje swoje bzykanie na masce samochodu ...Czy taka pozycja Was kreci kobiety ??

Gość gość
I znowu Ona sie rozlozyla na masce samochodu ,otwarla uda .On ze swoja szabelka wbil sie w jej rozgrzaną kobiecosc .....Posuwa ją ostro ,wciekle !!!!

Gość tamtaramtammm
Mój kochanek twierdził, że nie sypia z żoną... też się zastanawiałam czy to możliwe...