Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bellarosa

Jak zrobić takie ombre

Polecane posty

Gość bellarosa

Mam do was kilka pytań,otóż baaardzo podoba mi się ombre hair takie jakie pokażę wam tu na obrazku ---> http://instagram.com/p/c5bp-RQr3K/ takie włosy jakby do połowy całe pofarbowane na właśnie taki kolor jasnego brązu/ciemnego blondu. Ja mam takie...no niby średnio brązowe włosy,ale z rudymi refleksami i w słońcu one na takie rude wyglądają więc tu moje pytanie 1. czy jeśli pofarbuję całe włosy na jeden ciemny brąz i dopiero późnej zrobię sobie ombre to wyjdzie,czy lepiej zostawić moje włosy i tylko na nie nałożyć omreb? Boję się,że przez ten mój rudawy kolor to nie wyjdą takie ombre jak chciałam . Druga sprawa jak to w ogóle robić samemu,ponieważ rok temu byłam robić takie podobne włosy u fryzjera i nie podobało mi się jak wyszło i teraz wolę zrobić sama :) 2.Czy powinnam użyć rozjaśniacza,czy może jakieś jasnej farby? Chcę mieć jak na zdjęciu taki nie typowy blondy,a ciemniejszy brąz. Jeśli roznaśniacz to ile powinnam trzymać,by nie wyszedł za jasny? I ciekawa jestem czy używałyście może sprayu rozjaśniającego? Słyszałam ostatnio o tym i czytałam,że fajnie rozjaśnia o kilka tonów i nie zmywa się szybko,czy to dobry pomysł żeby pofarbować włosy na jednolity brąz i wtedy spryskać sprayem,a uzyskam taki efekt jak na zdjęciu? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować