Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniony okres po stosunku pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam Otóż kochałem się z moja dziewczyna jakieś 3 tygodniu temu(nie pamiętam dokładnie daty), Zabezpieczylismy się prezerwatywa i wyjalem przed końcem... Mimo to okres który ma zawsze regularnie 7 dotąd się spóźnia, to już 7 dni :/. Nie był to nasz 1 raz, jak się wczesnej kochalismy to okres zamiast być 7 był 4 lipca(kochalisny się 2 razy) ale wcześniej chyba nie miała orgazmu a tym razem tak. Czy to może mieć jakiś wpływ? Mamy po 18 lat, jak już mówiłem okres ma regularnie tylko ostatnio był wcześniej a teraz się spóźnia... Dodam jeszcze że moja dziewczyna nie stresuje się aż tak bardzo bo oboje wiemy że zajście w ciążę jest niby nie możliwe lecz 7 dni to już dużo i zaczynamy się bać :(. Czy to normalne że 18 letniej dziewczynie po stosunku tak spóźnia się okres? Pomocy!

Gość gość
Dlaczego ty się martwisz po stosunku.!8-letnia dziewczyna jest juą zdolna być matką.Jezeli nie chce powinna się pewnie zabezpieczyć.Ma wiedzę jest internet,a przede wsystkim matka,która powinna ją nauczyć.Jak się nie chce to się szybko zachodzi w ciąże.

Gość gość
Ale my się Zabezpieczylismy lecz okres się spóźnia juz7 dzień i.dlatego się zaczynamy martwić :(

Gość gość
To niech zrobi test ciążowy. Po takim czasie powinien już pokazać wiarygodny wynik.

Gość gość
czesc. po 1 nie mozliwe jest aby zaszla w ciaze skoro prezerwatywa nie pękła. chyba ze wydarzylby sie cud nad wisłą :P po drugie nie jest w ciazy, byly upaly. organizm sie broni. ja tez mam regularne cykle a okres spoznil mi sie 17 dni w tym miesiacu, dopiero teraz gdy się ochłodziło dostalam. :) po 3. jak kobieta zaczyna wspolzyc to w jej organizmie tez zachodza drobne zmiany i cykl musi sie uregulowac. po 4. jak sie martwisz nadal to kup jej test ciazowy płytkowy w aptece. wiecej niz 10 zł nie zaplacisz. a bedziesz mial pewnosc:) pozdro

Gość gość
No moze masz racje i niepotrzebnie panikujemy... Ale to juz 7 dni :/ niby wyjalem przed koncem ale jakos sie boje ze cos moglo sie przedostac w jakis sposob... 7 dni opoznienia to norma?

Gość gość
O zabezpieczenie zabiega partnerka,ona wie co dla niej najlepsze.Ty jestes tylko od pompowania jej.

Gość gość
Najpewniej bedzie jak zrobicie test, ale nie wydaje mi sie zeby mogla zajsc w ciaze...