Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sybilla22

Zmarszczki wokół oczu pomocy

Polecane posty

Mam 35 lat i już od bardzo dawna bardzo widoczne zmarszczki wokół oczu. U mnie w rodzinie to chyba genetyczne, bo siostra też w tym wieku miała straszne zmarszczki, kuzynka to samo. Pomóżcie i doradźcie co mam zrobić zeby się ich pozbyć albo jakoś zmniejszyć?

Gość alika1234
hmm no ja mam 32 lata i milama cos podobnego, ale zaczelam robic fale radiowe z jakimis platkami na oczy i to mi dosc pomogło, natomiast moze zadzwon albo sie przejdz np do salonu laime jak jestes z krakowa to tam Ci doradzą bo mojej znajomej powiedzialy w prost ze nie ma sensu robic zabiegow lepiej botoks, a mi powiedzialy ze mam takie zmarszczki ze da sie to zrobic ze igiel i faktycznei jest super

Gość maarceellkaa
Tylko karboksyterapia wystrzegaj się fal radiowych bo pozniej jest jeszcze gorzej.

Gość gość
też nie polecam fal radiowych szczególnie że wokół oczu jest bardzo delikatna skóra i źle dobrane parametry mogą zaszkodzić

Gość gość
próbowałaś może zabiegów z medycyny estetycznej? :) da się odmłodzić skórę używając ultradźwięków, oczywiście trzeba iść z tym do specjalistycznej kliniki. a takich klinik jest multum, ważne żeby wybrać taką w której mają wyszkolonych lekarzy i nowoczesny sprzęt.

Gość gość
tak. klinik jest cala masa,a partaczy tez nie malo. Ja robilam zabieg u partacza,ktory tez podobno byl spacj od laserow jak przyszlo co do czego efekty byly dramatyczne i dzis smialo moge powiedziec,ze on sie na mnie uczyl. S******l! Zaplacilam 7000 tys zl,a na poprawki 25000pln, i nadal wszystko wyglada brzydko!

Gość ewelka z krakowa
Ja na zmarszczki wokól oczu polecam zabiegi medycyny estetycznej. Sama korzystałam z takim u dr Joanny Sułowicz i bardzo jestem zadowolona z efektów. Szczegolnie polecam ten zabieg po lecie, by zmniejszyc zmarszki powstałe na skutek mrużenia oczu :)

Znalazłam sobie takąą La Perlę w necie. ehh te zabiegi to strasznie drogie są, nie wiem czy jestem gotowa wydać tyle kasy :(

Gość gość
Polecam terapię mikroiglową na zmarszczki wokół oczu z serum arkana z peptydami biomimetycznymi. Na stronie www.arkana.pl jest lista gabinetów w ktorych mozna wykonac takie zabiegi.

Z 7 stów to minimum trzeba wydać, ale na pewno nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto. Medycyna estetyczna jest co raz bardziej skuteczna, jednak jeszcze niestety niedostępna dla wszystkich. Czasem warto jednak odmówić sobie czegoś innego, przyoszczędzić i zadbać o siebie w nieco droższy, ale lepszy sposób. W tej La perli, o której wspominasz, często dzieją się promocje, konsultacje masz za free, z szacunkiem traktują każdego klienta, nie tylko te celebryty, które się u nich przewijają, bo wiedzą, jak jest konkurencyjnie na rynku. Mnie do siebie przekonali jakością i bardzo profesjonalną obsługą, a nie wydaję u nich mnóstwa pieniędzy, zresztą w La Perli jest możliwość zapłacenia za zabieg w ratach, super udogodnienie moim zdaniem. W końcu nie każdą babeczkę stać na to żeby za jednym razem wydać większą sumkę pieniędzy

Gość Evvvelinaa
A ja od jakiegoś czasu stosuję botosis tutaj artykuł o nim nie będę wszystkiego przepisywała http://zdrowieuroda.biz/botosis-kuracja-antyzmarszczkowa/ muszę i tak zamówić kolejną kurację bo widzę że działa wyśmienicie, jeśli któraś z was by tez zamawiała to napiszcie do mnie evvvvelcia77@wp.pl jak się kupuje więcej to jest taniej, aa tam jakaś promocja w ogole na tej stronie jest teraz więc do końca tygodnia chciałabym kupić.

Jesteś przed 30-tką i widzisz już pierwsze oznaki starzenia ? Chciałabyś, aby Twoja twarz wyglądała młodo i promiennie przez długi czas? Pozwól sobie pomóc! Już teraz wyślij zgłoszenie, w którym przekonasz nas do siebie swoją ciekawą historią oraz kilka zdjęć na adres: uroda@tvn.pl Być może nasi specjaliści z „Kliniki urody” pomogą właśnie Tobie!