Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spalanie tłuszczu z brzucha

Polecane posty

Gość gość

jakie polecacie ćwiczenia? mam w talii 70 cm, chce zmniejszyć do 60 cm... poza brzuszkami jakie ćwiczenia jeszcze???

Gość gość
hula hop?

Gość gość
aeoroby i unikaj w diecie węglowodanów generalnie przy tym typie sylwetki trudno wyszczuplić brzuch, chudnie wszystko a nie tłuszcz na brzuchu ja mam odwrotny problem, brzuch aż wklęsły, tyłek jak u Murzynki, za to za Chiny Ludowe nie wyszczuplę ud i okolic kolan....schudnę aż mi biust zniknie i żebra wystają a uda nadal otłuszczone i poduchy tłuszczu nad kolanami.....tylko liposukcja

Gość gość
właściwie cała chcę schudnąć, ale z naciskiem na brzuch... mam dietkę od dietetyka, ćwiczę codziennie godzinę plus domowe zabiegi typu body wrapping... utyłam po hormonach, za Chiny nie mogę się pozbyć tego ;/ chociaż zawsze miałam tendencję do tycia. Mam 173 cm wzrostu, 95-70-99 masakra :O

Gość gość
bez przesady, w pasie masz tylko 5 cm więcej ode mnie

Gość gość
masz dobre proporcje, wcięcie w talii mogłabyś narzekać gdybyś była klocowata i od góry do dołu równa

Gość gość
nie wiem czy dobre czy nie, mam mocną budowę, nie czuję się dobrze ze swoim ciałem... już nie mówiąc że mam tendencję do tycia :O i odchudzam się od miesiąca - spadek wagi 2 kg ;/ i po jednym cm w biodrach bo było już 100

Gość gość
dodam że ważę 72 kg , mój cel to 65...

Gość gość
ja mam problem z brzuchem wszystko wrecz chude a brzuch nie

Gość gość
moja mama tyje w brzuch, szczupłe nogi, ręce, twarz a brzuch... szkoda gadać

Gość gość
ja mam wlasnie to samo

Gość pikejka
mi pomogły jabłka i figura extraslim do cwiczen, zrzucilam czesc sadelka z brzucha ale czesc zostala i nic z tym juz nie zrobie bo taka moja uroda :)

Gość gość
faktycznie jeszcze dorzucę hula hop... lubię wydatne wcięcie w talii... Mam stepper, może na boczki coś pomoże... Boczki to moje przekleństwo :O

Gość gość
mi się jeść chce po jabłkach i generalnie po owocach

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz zmienić podejście bo nie da się odchudzić miejscowo tam gdzie chcesz. Nie ma czegoś takiego jak miejscowe odchudzanie, organizm jest tak skonstruowany że spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić. To że zaczniesz ćwiczyć mięśnie brzucha nie ma nic wspólnego z odchudzaniem brzucha. To że zaczniesz ćwiczyć nogi nie ma nic wspólnego z odchudzaniem nóg. Bez znaczenia jaką pojedynczą partię ciała zaczniesz ćwiczyć nie ma nic wspólnego z odchudzaniem tej partii ciała a jedynie powiększ i modeluje mięśnie. Jeśli ćwiczyć to całe ciało bo skupianie się na jednej partii ciała nic Ci nie da. Wiadomo że tam gdzie masz więcej odłożonego tłuszczu tam zauważysz szybciej różnicę w zgubieniu ale to nie znaczy że organizm chudnie tylko z tej partii ciała, zawsze chudnie z całego ciała. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. :D

Gość gość
moze ktos cos napisze na ten temat jeszcze reklamy tabletek mnie nie interesuja juz rzygac sie chce nimi

Gość gość
Green Coffee 1000 zielona kawa w kapsułkach-skuteczne odchudzanie!!! Tysiące zadowolonych klientów. Sprawdź sama na: www.sklep-vitality.pl

Gość aniafilt
Dokładnie tak jak pisze Olcia Dubicka - nie da się spalić tłuszczu miejscowo np z brzucha. Ja polecam aeroby metodą interwałową; Np biegniesz chwile normalnie a poźniej przyspieszasz i tak w kolko. Albo jeździsz na rowerze stacjonarnym. Polecił mi to kuzyn. Później znalazłam takie coś : http://fitinterval.com (nie wiem jak tu się linka wstawia_ Muzyka która motywuje i gotowy plan treningowy. Na początku było ciężko ale później nabrałam kondycji. No i 10 kg w dół :)))). Próbowałam chyba ze 3 lata zrzucić wagę bez skutecznie. No i jak zaczniesz cała chudnąć to poleci też brzuch.

Gość gość
jeśli masz problem z przemianą materii to dobrze wspomóc się jakimś bezpiecznym suplementem. ja sie tego bałam ale mój dietetyk akurat nie odradzał m itego wiec zaczęłam stosować slimcea - i musze przyznac ze fajnie teraz jest ;d